Diverse apparater

På denne side har Apotekeren samlet diverse apparater som du kan ske at få brug for. Her er både apparater til at monitorere sygdom, fjerne specifikke smerter og måle forskellige faktorer i kroppen.

Har du sukkersyge kan du her finde mange af de nødvendige redskaber til blodsukkermåling, nemlig lancetter (små nåle), fingerprikkere, blodsukkerapparater og tilhørende batterier. Elektroderne/teststrimler kan findes ved at søge under ”teststrimler”. Du kan også gå ind på undersiden ”Blodsukkerapparater”, hvor alt til blodsukkermåling er samlet.

På denne side kan du også finde udstyr til insulinpumpe, hvis du benytter sådan en.

Til smertedæmpning findes impulsbandager. Disse kan benyttes til smerter i bevægeapparatet (hænder, ryg og knæ) men også til menstruationssmerter.

Her er også produkter til dig som er en sundheds- og motionsbevidst person, blandt andet skridttællere, vægte (nogle kan også måle fedtprocent) og funktionsrige aktivitetsarmbånd.

Derudover er der flere produkter, som for eksempel klamydiatest, blodtryksapparater og manchetter, batterier til diverse apparater, alkometer, peakflowmålere til børn og voksne, bækkenbundstrænere og mange flere. Benyt eventuelt søgefunktionen hvis du leder efter en specifik vare.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen