Gode Apps

Europakommisionen har udarbejdet en app til smartphones, som kan hjælpe borgerne til den rette sundhedshjælp under ophold i et EU-land, Island, Norge, Liechtenstein eller Schweiz.

Ved hjælp af app´en kan man se:

  • hvilken type behandling, der er omfattet af dækningen
  • hvordan man kommer i kontakt med en behandler som er omfattet
  • hvordan eventuel tilbagebetaling af udlæg foregår
  • generel information om kortets udstedelse, dækning og gyldighed mm.

Hent app´en her

 

Medicinhusker er en gratis app til dig, der har brug for hjælp til at holde styr på din medicin. Med Medicinhusker kan du også hjælpe familiemedlemmer med deres medicin.

Hent app´en her

 

Med Hjerteforeningens nye app har du retningslinjerne for førstehjælp lige ved hånden. Trin for trin kan du nu nemt gennemgå, hvad du skal gøre og hurtigt genopfriske, hvordan du skal reagere i tilfælde af hjertestop.

Hent app´en her

 

Du kan hente pro.medicin.dk 2012-app, der indeholder information om alle præparater markedsført i Danmark inklusiv information om tilskud - og udleveringsregler. Informationen hentes fra pro.medicin.dk, som er lægemiddelinformation til fagfolk.

Hent app´en her

 

Med Diabetesforeningens gratis app Diabetes & Kulhydrattælling har du altid en insulinberegner og produktoversigt med i lommen. App'en beregner det samlede indhold af kulhydrat i dit måltid og dit personlige insulinbehov

Hent app´en her

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen