Lad ikke din medicin gå i glemmebogen Se relaterede produkter

Lad ikke din medicin gå i glemmebogen

Vi er i december – den dejlige, magiske julemåned.  Men december rimer også på hektisk travlhed og sammenkomster, og derfor er det meget let at komme ud af de daglige rutiner – ikke mindst, når det handler om at få husket at tage sin medicin.

Ligegyldigt, om du er kroniker, som f.eks. diabetiker, eller du som kvinde skal huske at tage p-pillen – eller, hvis du har fået udskrevet antibiotika, der skal hjælpe dig igennem en irriterende december-halsbetændelse, så er det meget vigtigt at huske at tage medicinen på den foreskrevne måde.

Glemmer du nogle gange at få taget din medicin? Så er december med alle dens gøremål nok en ekstra stor udfordring.

Heldigvis er der hjælp og støtte at hente med Danmarks Apotekerforenings app, Medicinhusker, der automatisk fortæller dig, når det er tid til at finde pillerne frem. Appen er gratis og kan downloades. Medicinhusker fås både til androidtelefoner i Google Play og til iPhones i Apples App Store. Når du har downloaded appen, skal du oprette dig som bruger og tilføje oplysninger om, hvilken medicin, du tager, og hvornår på døgnet, du skal tage den. De oplysninger bruger appen til at give dig påmindelser på de rigtige tidspunkter. Appen kan også indstilles til at sende påmindelser, når det er tid til at hente ny medicin, så du ikke løber tør.

Hjælp også din ægtefælde med at huske pillen. Det er nemlig muligt at tilknytte flere brugere på samme telefon, så du f.eks. kan hjælpe din partner med at huske pillerne.

Husk, at du altid kan få råd på dit lokale apotek.

Kilde: Danmarks Apotekerforening og Samvirke.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen