Se relaterede produkter

Vi vil så gerne hjælpe

På apoteket er du sikret professionel og faglig velfunderet betjening, og vi vil ikke sælge dig noget for enhver pris.

En god sælger aflæser det præcise behov hos kunden og tilbyder et produkt, der opfylder det behov til fulde. En dårlig sælger vil bare sælge det produkt, der giver den største fortjeneste – naturligvis med et smil, så kunden forhåbentlig kommer igen.

Vejledningen er det vigtigste

Personalet på apotekerne hører til i første kategori, fordi farmaceuter og farmakonomer altid tilbyder det billigste produkt og desuden ikke vil sælge for enhver pris. Vi tager i stedet udgangspunkt i rådgivning og vejledning, der er vores vigtigste funktion. Vi vil ikke bare have dig til at købe en dyr lotion; vi vil afdække dit præcise behov og udfordringer i valg af plejeprodukter, før vi kommer med et bud på den rette lotion til dig. Måske kan vi se, at dine hudproblemer ikke kan afhjælpes med en lotion, og at det er noget helt andet, der skal til. Måske anbefaler vi dig en tur omkring lægen.

Vi vejleder, fordi det er det, vi er sat i verden til at gøre. Farmaceuterne er lægemiddeleksperterne på apoteket. De har med en universitetsuddannelse i ryggen helt styr på dosering af lægemidler og eventuelle bivirkninger. Farmakonomerne, der er apotekernes største personalegruppe, har en mere overordnet viden om lægemidler, sundhed, forebyggelse og håndtering af sygdomme.

Altid det billigste alternativ

Hvis det er receptmedicin, kunden forespørger, er vi desuden forpligtede til at tilbyde det billigste produkt på hylden, der opfylder behovet. Det er altid kunden, der bestemmer, men vi har en oplysningspligt, hvis et kendt lægemiddel har et billigere alternativ.

Frisk viden og diskretion

Både farmaceuter og farmakonomer er altid opdateret med den nyeste viden om medicin, sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse og lovgivning både fra Danmark og EU. Det sikrer, at vi altid kan give en kvalificeret rådgivning til den udfordring, du står med.

På apotekerne sikrer et nummersystem, at der er fuld diskretion, når det bliver din tur. De øvrige kunder puster dig ikke i nakken. Men hvis du ønsker mere diskretion, kan du altid bede apotekspersonalet om det, eller ringe til personalet på apotekeren.dk og får den rådgivning, du har brug for.

Lad os hjælpe dig

Når det gælder din sundhed og dit helbred, er det en dårlig idé at lade tilfældet eller usikker viden råde. Du kan let spilde masser af tid, penge og velbefindende på at vælge de forkerte produkter. Det er eksempelvis spild af tid og kræfter, hvis du går rundt med et svidende udslæt, når den rette salve i håndkøb kan udbedre problemet i løbet af få uger. Det er den slags, vi kan hjælpe dig med. Kom til os med din tvivl og spørgsmål – vi vil så gerne hjælpe.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen