Få gode råd til din sundhed på apoteket Se relaterede produkter

Få gode råd til din sundhed på apoteket

Apotekerne er din sikkerhed for faglig kvalificeret vejledning, når du har brug for medicin eller plejeprodukter. apotekeren.dk har farmaceuter og farmakonomer klar ved telefonen, hvis du har brug for hjælp.

I de fleste amerikanske stater kan du gå ind i det lokale supermarked og ubegrænset købe smertestillende præparater i en stærkere styrke end herhjemme. Til trods for, at al erfaring og forskning på området siger, at netop visse smertestillende pærparater til behandling af bl.a. gigt og muskelsmerter, NSAID-præparater skal håndteres med stor forsigtighed. Hvis du f.eks. har problemer med nyrerne, leveren eller et mavesår, kan det være meget problematisk at bruge dem. Kombineret med anden medicin kan brugen også være farlig.

Kvalificeret faglig vejledning på apoteket

I Danmark har vi heldigvis tradition for at kræve faglig, kvalificeret vejledning ved salg af medicin. Selvom du også kan købe NSAID-præparater i det lokale supermarked i Danmark, er der trods alt tale om de mildeste udgaver i de mindste pakninger. Hvis du har brug for mere mod dine smerter, må du stadig et smut forbi apoteket og i sidste ende lægen.

På apoteket er du sikret kvalificeret vejledning. Vi stiller spørgsmål, så du får det produkt, der tjener dig bedst. Vi tilbyder dig altid det billigste produkt, som kan løse det problem, du står med.

Apoteket hjælper dig til løsninger, du ikke selv har overvejet

Vores vejledning er en hjælp til dig, hvis du skønner et sundhedsspørgsmål for småt til et lægebesøg. Uanset hvilke problemer, du står med, kan vi give dig en almen, kvalificeret rådgivning. Vi er ikke læger, så vi diagnosticerer ikke – men vi kommer meget gerne med vores faglige vurdering og derved hjælper dig bedst videre. Måske står du med et genstridigt sår, der har svært ved at få ro til at hele. Vidste du, at man kan få plaster i flydende form, der sprayes på rifter og små sår? Den slags har vi naturligvis styr på, så vi kan hjælpe dig til løsninger, du måske slet ikke havde overvejet.

Hjælp til nybagte forældre på apoteket

Er du nybagt forælder, kan modermælkserstatning ofte komme i spil – enten som supplement til amning eller erstatning af samme. Det er ikke nødvendigvis problemfrit at rive et så essentielt produkt ned fra hylden i supermarkedet. Især ikke hvis barnet viser tegn på allergi. På apoteket får du vejledning til at vælge det helt rette produkt til dit barn. Apoteket kan hjælpe dig i alle aspekter af rollen som forælder. Narresutter, vitaminer, hudpleje og hygiejne – for blot at nævne nogle få.

Kontakt apotekeren.dk eller dit lokale apotek, hvor farmaceuter og farmakonomer er klar ved telefon og mail.

 

___________

Dette indlæg er lavet i et samarbejde med apotekeren.dk. Se vores store udvalg af produkter her.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen