Giv julegaver i helbredets tegn Se relaterede produkter

Giv julegaver i helbredets tegn

Julen står for døren, og det er tid til at få de sidste julegaver i hus. Mangler du inspiration til den perfekte gave til bedsteforældrene, de unge forældre eller din partner? Vi giver dig her vores bedste forslag til produkter, der oser af forkælelse og med garanti vil vække begejstring juleaften.

December er over os, og det er tid til at få det sidste julegaver i hus. Hvor børnene oftest står klar med alenlange og fyldestgørende ønskelister, kan det være lidt sværere at finde gaver til de voksne, vi har kær, men som har det meste i forvejen.

Med en julegave fra apotekeren.dk, går du sjældent galt i byen. Det er de gaver, vi måske ikke vidste, vi mangler. Her finder du blandt andet en bred vifte af gavnlige vitaminer og kosttilskud samt skønne hudplejeprodukter.

>> Find julegaven her

En omsorgsfuld julegave til bedsteforældrene

Under juletræet finder du naturligvis en gave fra bedsteforældrene til børnebørnene. En nøje udvalgt overraskelse, der med garanti spreder glæde hos den lille modtager. Men husker du at give en lige så kærlig gave tilbage?

En af de ting, der kan sprede stor glæde hos de uundværlige bedsteforældre, er nogle af de mange sundhedsfremmende vitaminer og kosttilskud, du finder hos apotekeren.dk. Vi ved af erfaring, at det kan være en jungle at finde rundt i, men nu har du muligheden for at gøre forarbejdet og give en skræddersyet gave. Det vil med garanti vække stor begejstring.  

Et af de helt oplagte tilskud at forære er D-vitamin, som alle danskere anbefales at tage et dagligt tilskud af i de mørke måneder. D-vitamin styrker vores immunforsvar, og mangler vi det, øger det risikoen for blandt andet hjertekarsygdomme, forhøjet blodtryk, knogleskørhed og type-1 diabetes. Du finder også en bred vifte af andre kosttilskud og vitaminer på apoteket.

>> Se vores udvalg af D-vitamin

Har du forældre eller bedsteforældre i familien, der lider af tør og irriteret hud, særligt i de kolde måneder? Så er du bestemt ikke den eneste, og på apoteket kan du få et bredt udvalg af hudplejeprodukter, der kan lindre og forebygge en udsat hud. Er du i tvivl om, hvilke kosttilskud eller cremer du skal vælge, er du altid velkommen til at spørge personalet til råds, så du sikrer, at din gave passer helt perfekt til modtagerens behov.

>> Køb hudplejeprodukt til én du har kær

Hvem husker mor og far?

Livet med små børn er skønt, men det er også en evig behovsudsættelse for forældrene, hvis tanker primært centrerer sig omkring det lille barns ve og vel i stedet for at tænke på sig selv. Hvad med at give de travle forældre en gave, der oser af kærlighed, så de husker at forkæle sig selv og hinanden i det nye år?

Hos apotekeren.dk finder du et bredt sortiment af hudplejeprodukter til hele kroppen, ansigtet, fødderne samt massage- og varmecremer. Der findes cremer, olier og lotions til de fleste hudtyper, ligesom der også er produkter specifikt til mænd. Med sådan en betænksom gave kan en træt mor eller far forkæle sig selv i hjemmespa i det nye år, og det er en gave, der med garanti vil bringe glæde.

Når kroppen er i permanent søvnunderskud, påvirker det desuden immunforsvaret, og vi er mere tilbøjelige til at blive syge. Derfor kan det også til de travle forældre være en god gaveidé at give en omsorgsgave i form af et blandet udvalg af vitaminer og mineraler, der styrker immunforsvaret og giver kroppen de bedste betingelser for at modstå vinterens sygdomme.

Skal den lille familie skal på ferie i det nye år, kan du give dem en lækker solcreme, som de kan tage med på rejsen. Solcreme er et must, når vi rejser til destinationer med stærk sol, og sådan en gave viser både omsorg og kærlighed.

>> Find solcremer til hele familien 

Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal give de aktive bedsteforældre, som selv har det hele. Det er altid en god idé at give en omsorgsfuld gave, som de ikke vidste, de manglede. Kosttilskud og vitaminer er sammensat til at give vores kroppe de bedste forudsætninger, uanset hvor vi står i livet. Du kan eventuelt sammensætte en kurv af de mest gængse tilskud, det vil bringe glæde.

Livet med børn er fantastisk, men det er også benhårdt. Hvad er bedre end at give den travle mor alle de produkter, hun skal bruge til at holde en velfortjent hjemmespa for sig selv, når ungerne er puttet? Hos apotekeren.dk finder du et bredt udvalg af cremer og olier, som modtageren helt sikkert vil sætte stor pris på.

Også den travle familiefar vil blive glad for en gave, der oser af velvære og forkælelse. Hos apotekeren.dk har vi hudplejeprodukter, der er specifikt fremstillet til mænd. Derudover kan du finde lækre produkter til barberingen samt sæber, som vil give ham en følelse af velvære.

>> Se mere her.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen