Se relaterede produkter

Find dine veganske produkter på apoteket

Det kan være svært og tidskrævende at gennemskue, om et produkt indeholder animalske stoffer. Derfor har vi samlet apotekerens veganske varer, så du ikke selv skal ud og lede.

De fleste forbinder vegansk livsstil med kosten. Men der findes også animalske stoffer i mange plejeprodukter, tandpastaer og vitamintilskud. Derfor kan det kræve en stor indsats at finde ud af, hvilke produkter, du skal vælge, hvis du ønsker at holde dig fra alt, der kommer fra et dyr. Og nogle gange virker det helt umuligt at gennemskue.

For at gøre det hele nemmere, har apotekeren samlet alle vores veganske produkter på én underside. Her kan du finde en lang række kosttilskud, cremer til hele kroppen, tandpastaer, ansigtsplejeprodukter, hårprodukter og mange andre varer.

Alle veganske produkter fra apoteket er plantebaseret og indeholder ingen dele fra dyr. Dermed ved du med sikkerhed, at ingen dyr er blevet udnyttet eller mishandlet for at fremstille produkterne.

Få råd på apoteket

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad du skal vælge, så er personalet på dit lokale apotek klædt på til at guide dig. De har en bred viden om sundhed, medicin, kosttilskud og kropspleje og ved, hvordan forskellige produkter virker på kroppen – også veganske produkter.

De kan også hjælpe dig med at gennemskue varedeklarationen og forklare, hvad de enkelte veganske varer helt præcist indeholder. På den måde kan du med tryghed tage det rigtige produkt – for netop dig med hjem.

Du finder apotekerens udvalg af veganske produkter her.

_____

Disse produkter kan indeholde animalske stoffer:

1. Madvarer

2. Kosmetik og plejeprodukter

3. Tøj – primært læder, skin og pels

4. Kosttilskud

5. Tandpasta

 

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen