Apotekets hudpleje til en mild pris Se relaterede produkter

Apotekets hudpleje til en mild pris

Skønhed har sin pris. Men den behøver ikke at være så høj. På apoteket kan du få en mild plejeserie, der er til at betale. Der er produkter til både ansigt, krop og hår.

Apotekets hår­ og hudplejeserie består af dermatologisk testede produkter, der dækker behovet for daglig personlig pleje fra top til tå. Produkterne er baseret på kvalitetsråvarer og naturlige aktive ingredienser som kreatin, E-vitamin, glycerin, mandelolie og sheabutter.

I serien findes i alt 13 produkter til ansigt, krop og hår. Prøv for eksempel dagcremen, som beskytter og plejer din hud med mandelolie og E-vitamin. Eller den intensivt fugtgivende natcreme med kreatin og sheabutter.

Du kan også forkæle din hud med en blød og lækker bodycreme med sheabutter, som giver næring til tør sommerhud på kroppen. Der findes også en fugtgivende bodyshampoo med glycerin og en blødgørende bodylotion med mandelolie. Der er tale om enkle, sikre og behagelige produkter, som er mildt parfumerede, uden parabener og fås til fornuftige priser.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen