apotekeren fejrer fødselsdag Se relaterede produkter

apotekeren fejrer fødselsdag

Vi fejrer fødselsdag på apotekeren.dk med kage, sang og feststemning. Du skal naturligvis inviteres med, og derfor giver vi dig her vores bedste bud på nogle rigtig gode fødselsdagskøb.

apotekeren.dk har fødselsdag, hurra hurra hurra! Endnu et år er gået, og i den anledning har vi samlet vores bedste ideer til en række gode fødselsdagskøb, som du kan gå på opdagelse i.

Du finder en god blanding af vidunderlig selvforkælelse, et bredt udvalg af vitamintilskud, der er ekstra vigtige i den mørke tid og værnemidler til at beskytte dine kære. Er der andet, du søger, er du altid velkommen til at gå på opdagelse i vores store sortiment på apotekeren.dk eller søge inspiration på dit lokale apotek.

Vitaminer til den mørke tid

Efteråret og vinteren er over os, og kroppen har brug for vitaminer for at være bedst muligt rustet til sæsonens forkølelser. Med et dagligt indtag af C-vitamin booster du kroppens immunforsvar og beskytter den mod blandt andet virus og bakterier.

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at alle danskere dagligt tager et tilskud af D-vitamin i vinterhalvåret fra oktober-april. Den anbefalede dosis afhænger af alder, hudfarve, om du er disponeret for knogleskørhed samt daglig eksponering for solen. Er du i tvivl om, hvor stort et tilskud du skal have, er du altid velkommen til at spørge personalet på apoteket.

A-vitamin har en gavnlig effekt på vores syn og styrker også immunforsvaret i den kolde tid, ligesom E-vitamin, der er den vigtigste antioxidant og beskytter celler og væv mod skadelige stoffer. Vær dog opmærksom på, at E-vitamin i for store mængder kan være skadeligt for kroppen.

Nye produkter til den daglige rutine

Hos apotekeren.dk finder du ligeledes en række lækre produkter, som du kan bruge i din daglige rutine. Måske er det tid til at forkæle dig selv med en ny elektrisk tandbørste? Når du bruger en elektrisk tandbørste, sikrer du, at tandbørstningen bliver mere dybdegående og grundig. Mange tandlæger anbefaler i dag, at man bruger en elektrisk tandbørste frem for en almindelig.  

Du finder også et bredt udvalg af barberskum og shaving gels. Når du bruger gode produkter under barberingen, bliver det nemmere at fjerne hårene, ligesom det skåner, beskytter og fugter din hud, så du dermed minimerer risikoen for udslæt. En barbering kan være en hård omgang for den sarte hud, og det er derfor vigtigt at passe bedst muligt på den.

Gå på opdagelse i vores mange antiperspirant produkter. Antiperspirant nedsætter mængden af sved på huden, fordi det indeholder aluminiumssalt, der i kontakt med sved danner et tyndt gelélag over svedkirtlernes åbninger, så der ikke kan komme sved ud. På apotekeren.dk finder du et bredt udvalg af antiperspirant produkter såsom creme, deodoranter og fodpleje.   

Vær på forkant med julegaverne

Nok er det fødselsdag for apotekeren.dk, vi fejrer, men lige rundt om hjørnet venter julen. Vær i god tid med årets planlægning, og glæd én du holder af med praktiske og skønne julegaver, som man altid bliver glad for at åbne.

Gå eksempelvis på opdagelse i vores mange, lækre skønhedsprodukter. Du finder blandt andet nærende serum, plejende ansigtscremer, lækre øjencremer, massageolier, fodcremer og meget, meget andet. På apoteket forhandler vi præparater til alle aldersgrupper og hudtyper, og er du i tvivl om, hvilket produkt der er det helt rigtige, er du altid velkommen til at spørge personalet til råds.

Kilder: netdoktor.dk, hjerteforeningen.dk, videnskab.dk

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen