Se relaterede produkter

VICHY STRESS RESIST

NYHED - Effektiv og stærk beskyttelse i op til 72 timer

Vichy er kendt for at lave deodoranter, du kan stole på. Et absolut go-to når du vil have effektive og samtidig milde deodoranter. I maj 2012 blev sortimentet udvidet med en effektiv deodorant-nyhed som holder dig fri for kiksede svedplamager og generende lugt i op til 72 timer - selv i stressede situationer!

BRYD DEN ONDE CIRKEL

Det er helt naturligt at svede, men det er ikke altid lige belejligt med fugtige armhuler og sur svedlugt. Svedproduktionen reguleres ubevidst af kroppens nervesystem, og vi kan derfor ikke stille meget op, når plamagerne under armene begynder at brede sig. Svedniveauet er en ond cirkel, for jo mere vi sveder, jo mere stressede føler vi os, fordi det generer med synlige plamager og irriterende lugt. Og jo mere stressede vi føler os, jo mere sveder vi. Sådan!

Men den onde cirkel kan brydes og vigtigst af alt skal din deodorant være effektiv og til at stole på - også i stressede situationer.

HVAD ER HEMMELIGHEDEN?

Vichy Stress Resist er en effektiv Antiperspirant Deodorant med en eksklusiv sammensætning af aktive ingredienser: bl.a. en unik kombination af aluminium-salte, der regulerer den naturlige svedproduktionen samt vulkanske mineraler, der absorberer op til 350 gange deres egenvægt i vand:

- Ultra-absorberende mineraler, der kontinuerligt holder huden tør
- Aluminium-salte med intensiv svedregulerende effekt
- Ny hurtigttørrende formulering
- Uden parfume, alkohol og parabener
- Kan anvendes på hænder, fødder og selvfølgelig armhuler
- Dermatologisk testet og anbefales til sensitiv hud

Resultat

Vichy Stress Resist Antiperspirant Deodorant regulerer effektivt svedniveauet og holder dig tør og lugtfri i op til 72 timer. Deodoranten er med succes testet på personer under stress samt efter hårfjerning uden reaktion.

Læs mere på www.vichyconsult.dk

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen