Kosttilskud med Aloe Vera bidrager til skønhed og velvære indefra Se relaterede produkter

Kosttilskud med Aloe Vera bidrager til skønhed og velvære indefra

Trænger du til at hjælpe din fordøjelse lidt på vej? Føler du dig ofte træt og udkørt? Er din mave tit på overarbejde? Vil du gerne passe på dit immunforsvar? Hvis du kan svare ja til ét eller flere af de spørgsmål, så er et kosttilskud med Aloe Vera måske løsningen for dig.

Lær mere om Aloe Vera planten

Aloe Vera er en plante, der i årtusinder er blevet anvendt til en bred vifte af medicinske og kosmetiske formål. I dag er planten især kendt for sin evne til at pleje og genopbygge huden, men ved indvortes brug er den også en fantastisk støtte til at vedligeholde immunforsvaret og fordøjelsessystemet. Aloe Vera plantens gel er i sandhed en vidunder-ingrediens, som i høj koncentration og i sin reneste og fineste form (ACTIValoe®*) har helt unikke fordele.

Aloe Vera bidrager til kroppens naturlige forsvar mod mikroorganismer, og hjælper til at opretholde kroppens normale immunforsvar, samt bidrager til at vedligeholde en sund og frisk hud samt sunde slimhinder. Aloe Vera har en positiv virkning ved træthed og manglende overskud og bidrager til at øge kroppens modstandskraft. Så der er mange gode grunde til at sætte gang i en sund daglig rutine, som indeholder kosttilskud med Aloe Vera.

Oplev bedre velbefindende og naturlig balance i kroppen

Aloe Vera anvendes i forskellige plejeprodukter såsom geler, cremer og shampoo, samt som kosttilskud i form af kapsler og drikkevarer. Hvis du vælger en drikbar variant med Aloe Vera, er det nemt at indtage, da du enten kan tage det som et lille, rent ”shot” eller blande det i din smoothie eller juice. Der findes også skønne opskrifter på drinks og helse-shots med Aloe Vera, hvis du vil variere din indtagelse af kosttilskuddet. Aloe Vera findes også i kapselform, som er ekstra fin til ferie og get-aways, da den er nem at have kapslerne med på farten.

Hjælp din krop - både udvendigt og indvendigt - med Aloe Vera.

* ACTIValoe® er markedets højest mulige kvalitet af Aloe Vera. ACTIValoe® er et mærke, der tilhører Aloecorp, som har udviklet en patenteret forarbejdningsproces, der sikrer bevarelsen af de aktive stoffer i Aloe Vera og undgår nedbrydning af de vigtige polysakkarider (acemannan), som har stor betydning for kvaliteten og effekten af det færdige produkt.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen