Find dine julegaver på apoteket Se relaterede produkter

Find dine julegaver på apoteket

Kniber det med at finde de sidste julegaver til dine nærmeste? Lad os guide dig til nogle alternative ideer fra apoteket, som rimer på selvforkælelse, sundhed og velvære.

Apoteket er måske ikke det mest oplagte sted at købe julegaver, tænker du. Her kan du dog finde rigtig mange lækre produkter og brugbare gaver til alle aldersgrupper og typer.

Så vil du gerne give en god og personlig gave, der ikke bare ender i bunden af skabet, hjælper vi dig her med nogle gode ideer.

Eksklusive gaveæsker

Det er altid en god idé at forkæle én, du holder af med en lækker gaveæske. Vinteren er en hård og krævende tid for vores hud, men med de rette produkter bliver det lidt lettere at komme igennem.

Vælg fra et bredt udvalg i vores sortiment. Du blandt andet produkter, der tilfører huden collagen, fugt, glød, og som minimerer de fine linjer.

Se vores udvalg i gaveæsker her

En langsigtet investering

Får din krop alle de vitaminer og tilskud, den skal bruge for at yde sit bedste? Det kan være en jungle at bevæge sig rundt i de mange anbefalinger, præparater og tilbud, og netop derfor kan det give mening at gøre arbejdet for én, du holder af.

Kig forbi dit lokale apotek, så guider vi dig til, hvilke vitaminer og kosttilskud, du kan købe til et særligt familiemedlem. Det kan eksempelvis være gaven til kvinden i dit liv, dine børn, den gravide eller bedsteforældrene. Lad os hjælpe, og vi lover, at modtageren bliver dybt taknemmelig for, at du vægter deres sundhed højt.

Se vores udvalg i kosttilskud og vitaminer

Skal han have lidt forkælelse

Der findes sjældent noget så uinspirerede som mænds ønskelister. Sokker, underbukser og et skrabelod plejer at være sikre vindere. Måske skal du overraske ham med noget, han ikke forventer i år?

Hos apoteket finder du et bredt udvalg af pleje- og helseprodukter særligt henvendt til mænd. Vælg mellem et væld af varianter fra lækre mærker og produkter bodylotions, barbercreme, skæg- og kropsolie, deodoranter og meget andet.

Se udvalget til mænd

Julegaver til de firbenede

Er du på gaver med menneskets bedste ven, eller kender du en, der gerne vil have en gave til sit kæledyr? Så kan det være en god idé at kigge nærmere på apotekets udbud.

Hos os finder du blandt andet hygiejneprodukter, tilskudsfoder, lægemidler og hjælpemidler til hunde og katte på hylderne. Du finder blandt andet en brugbar gel, der fjerner dårlig ånde hos dyret, ligesom vi også har præventive behandlinger for lopper, flåter og lus, der ellers kan være en dyr og langstrakt affære.

Se vores udvalg til husdyr

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen