Se relaterede produkter

Dine apoteksvarer er kun et par klik væk

I flere århundreder har det været kutyme, at vi køber vores apoteksvarer på det lokale apotek. Siden november 2011 har det været muligt at handle apoteksvarer online på apotekeren.dk, hvor kunderne har adgang til over 14.000 apoteksvarer med både receptmedicin, håndkøbsmedicin, kosttilskud, hudpleje og meget mere.

En travl hverdag gør det svært at nå det hele. Derfor vælger et stigende antal kunder at handle online. Her kan de kan ordne deres indkøb i ro og mag hjemmefra og samtidig spare værdifuld indkøbstid[1]. Webshoppen apotekeren.dk tilbyder et koncept med fokus på convenience, der gør det nemt og sikkert at handle apoteksvarer.

Konceptet hedder Click & Collect. Som kunde går man ind på apotekeren.dk, og køber sine apoteksvarer og vælger afhentningssted apotek blandt de mere end 180 apoteker, der er med i konceptet. Fragtformen er gratis. Når varerne er klar til afhentning på det valgte apotek, får man besked på e-mail.

 

[1] Se artiklen ”Flere danskere køber medicin på nettet” på www.danskindustri.dk fra den 26. september 2019.

Frihed til at vælge

Webshoppen tilbyder også andre former for levering. Det er muligt at få leveret sine varer til en privatadresse eller en firmaadresse. Det er også muligt at bestille til en pakkeboks eller andre udleveringssteder. Som kunde kan man pt. også vælge mellem fire forskellige fragtfirmaer, hvoraf de to af dem tilbyder unikke løsninger. Fragt koster 29 kr., men hvis man køber for over 450 kr., så er fragten gratis. Dette gælder også for webshoppens kundeklub, hvor der også gives en række andre fordele.

– Vi følger en udbredt tendens i samfundet; at det skal være nemt og bekvemt at handle varer, uanset om det foregår på et fysisk apotek eller på en pc, tablet eller smartphone. Vi benytter de teknologiske muligheder og gør apoteket tilgængeligt online hele døgnet rundt udtaler apotekspersonalet.

Med og uden recept

På apotekeren.dk kan man købe apoteksvarer med og uden recept – og helt diskret derhjemmefra. Man logger ind på platformen med sit Nem-Id og ser hvilke recepter, man har liggende på recept-serveren. Herefter vælger man den ønskede recept og bestiller det foreskrevne ud fra den enkelte recept.

E-mærket webshop

Apotekeren.dk er en e-mærket webshop, som er en ekstra garanti for en sikker og gennemsigtig e-handel under ordnede forhold. Således bliver webshoppen løbende certificeret og kontrolleret med blandt andet testkøb af den uafhængige instans e-mærket, der drives af de danske organisationer Forbrugerrådet, Dansk Erhverv, Dansk Industri med flere[1].

[1] Se websitet www.emaerket.dk

Altid råd og vejledning

Gode råd og vejledning er et kardinalpunkt, når det handler om at købe apoteksvarer både på det fysiske apotek og på nettet. På apotekeren.dk kan man læse artikler om sundhedsfaglige emner og komme i kontakt med farmaceuter eller farmakonomer, der sidder klar til at besvare spørgsmål på telefon eller via kontaktformular.

– Køb af apoteksvarer skal være ledsaget af fagligt velfunderet rådgivning. Dette grundprincip har altid været gældende, og det bliver det fortsat ved med at være.
Når vi udleverer Click & Collect-pakker, sørger vi naturligvis for at give personlige råd og god vejledning, så medicin og øvrige apoteksvarer bliver brugt på rette vis, udtaler apotekspersonalet.

 

Vil du vide mere? Kontakt dit lokale apotek.

 

Gode råd om køb af medicin på nettet

  • Køb kun medicin, der er godkendt af sundhedsmyndighederne
  • Køb kun medicin fra et dansk apotek
  • Vælg altid en e-mærket webshop
  • Sørg for at få råd og vejledning fra faguddannede medarbejdere
  • Vær sikker på, at du får tilstrækkelig information, inkl. indlægsseddel
  • Følg Lægemiddelstyrelsens vejledning om køb af medicin på nettet

 

Kilder: www.apotekeren.dk, www.danskindustri.dk, www.netdoktor.dk og www.laegemiddelstyrelsen.dk

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen