Bumser, niks pille Se relaterede produkter

Bumser, niks pille

Er du plaget af bumser? Uren hud er et problem for mange unge. Men det skyldes hverken dårlig hygiejne eller snavs i huden. Det er hormoner, der spiller ind. Uanset hvor alene, du føler dig med problemet, så er du langt fra den eneste.

Uren hud rammer 80 % af alle unge i mild eller svær grad. Desværre er det hormoner, der spiller ind, så det er svært at komme problemet til livs her og nu. Selv om der ikke er noget, du hellere vil, end at fjerne alle urenhederne, så bør du undlade at pille i din hud. I stedet for at pine og plage din hud med udtørrende sæber, hårde skrubbeture og spidse negle, der gemmer på bakterier, bør du tænke på at være god ved din hud og pleje den godt. Hårdhændet behandling gavner hverken din hud nu eller i længden. Brug i stedet milde rense- og plejemidler specielt til fedtet og uren hud. Vask huden mildt morgen og aften, og følg efter med en fugtgivende creme, så du ved med dig selv, at du er velsoigneret og gør det bedste for din hud. Ingen hud har godt af at være stram.

Selv om der ikke findes vidundermidler, der kan fjerne dine bumser fra den ene dag til den anden, så findes der dog midler, der kan forbedre din huds tilstand efter nogen tid. Du kan også få produkter, der dækker nogle af urenhederne. Er du plaget af akne, kan du desuden få hjælp fra lægemidler specielt mod dette i håndkøb. I svære tilfælde kræver uren hud og akne dog medicinsk hjælp fra en læge. Søg derfor læge, hvis du er hårdt ramt. Det kan være en trøst at vide, at problemet med uren hud for de fleste klinger af, når kroppens hormoner stabiliserer sig i midten af 20’erne.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen