Se relaterede produkter

December nyheder fra apotekeren.dk

Selv om vi næsten ikke kan vente med at præsentere alle de fine æsker, vi har fået ind ad døren i anledningen af julen, vil vi begynde med at ønske jer alle en rigtig glædelig jul og takke jer for et godt år. Og så tilbage til æskerne. Vi har spændt ventet på at kunne sende jer denne juleudgave af nyhedsmailen for at fortælle jer om alle de skønne produkter, nu også pakket ind i fine æsker, der er kommet ind ad døren i denne måned. For vidste du, at du også kan købe dine julegaver på apoteket? Vi har noget for enhver smag og vi bytter alle julegaver frem til 4. januar.

Aqualia Thermal

Aqualia Thermal er en styrkende og beroligende fugtplejeserie tilpasset sensitiv hud. Aqualia Thermal cremen indeholder Aquabioryl, der er en intensiv fugtgiver, som sikrer en vedvarende fugttilførsel. Desuden indeholder cremen termalsk kildevand, som beroliger og styrker huden. Aqualia Thermal findes i to udgaver - en til normal/kombineret hud og en til tør hud. Med i gaveæsken får du en 3-i-1 rensecreme.

Neovadiol Gf

Neovadiol Gf er Vichys populære antiage-creme til moden hud i alderen 50+. Med alderen forandres ansigtets proportioner. Overgangsalderen sætter sine spor pga. en nedsat hormonel aktivitet, som resulterer i, at huden mister fylde og spændstighed. Vichy har identificeret tre zoner, som synligt forandres: kinder, kæbelinje og hals. Neovadiol Gf er baseret på en innovativ teknologi, som målrettet sikrer hudens genopbygning. Ansigtets proportioner genopbygges med hjælp fra to aktive ingredienser:
Pro-Xylane som genopbygger hudens fundamentale substans og Proteic Gf der stimulerer kommunikationsproteinernes syntese. Ved brug af Neovadiol Gf giver du din hud spændstighed, fylde samt mere tydelige ansigtskonturer. Neovadiol Gf findes i to udgaver - en til normal/kombineret hud og en til tør hud.

Vichy Homme

Vichy har skabt en komplet serie af produkter specielt tilpasset mænds hud.
Mænds hud påvirkes af det mandlige kønshormon testosteron og er derfor anderledes end kvinders hud. Huden er tykkere og dens stofskifte har brug for større energitilførsel. Vichy har sammensat et rigtig godt tilbud og pakket det i en flot æske. Denne gaveæske indeholder to produkter som alle mænd har brug for:

  • Antiperspirant deodorant med ultra-absorberende mineraler og svedkontrollerende effekt i op til 72 timer. Med duft. Uden parabener og alkohol.
  • Hydra Mag C showergel som tilfører huden fugt og modvirker udtørring. Anvendes dagligt i badet til krop og hår.

La Roche-Posay

Lipikar håndcreme - også fin som værtindegave.
Lipikar reparerende håndcreme genopbygger hudens beskyttende hydrolipidfilm og efterlader huden blød og smidig. Cremen efterlader en let ikke-fedtende film der trænger ind med det samme og giver huden velvære. Den er vandresistent og beskytter hudens øverste lag mod udefrakommende irritanter. Huden på hænderne repareres, beskyttes og bliver blød og smidig igen. Mild duft og uden parabener.

Respectissime Desnifying Mascare

- sådan får du tætte vipper
La Roche-Posay har udviklet en mascara, Respectissime Desnifying, som er testet på sensitive øjne, kontaktlinsebrugere og personer med nikkelallergi. Mascaraen er specielt designet til dig, som almindeligvis ikke tåler mascara. Den har en høj tolerance, er uden parfume og parabener. Mascaren er volumengivende og indeholder en serum som styrker vipperne og reducerer vippetab. Du kan nu købe en flot gaveæske indeholdende mascaren Respectissime Desnifying i farven sort og La Roche-Posay øjenmakeupfjerner velegnet til sensitive øjne.

A-Derma Exomega Håndcreme sampak

A-Derma Exomega håndcreme er en fugtgivende og plejende håndcreme til tørre sprunkne hænder med håndeksem. Den danner en beskyttende usynlig hinde på hudens overflade og dæmper irritation. Håndcremen fedter ikke og trænger hurtigt ind i huden. Er uden parfume og uden parabener.

Avène Sensitiv gaveæske

Denne gaveæske indeholder to lækre produkter til den sensitive hud - Avève Skin Recovery Cream og Avène Extremely Gentle Cleanser.

Skin Recovery Cream er en beroligende og plejende ansigtscreme til sart og sensitiv hud. Den er ekstra skånsom og irritationsdæmpende, til hud som er blevet følsom af forskellige årsager. Cremen dæmper hurtigt irritationen og giver en effektiv og langvarig beskyttelse af huden. Ved regelmæssig brug genvinder huden sin naturlige balance og bliver blød og smidig. Er uden farvestoffer, parabener og parfume.

Extremly Gentle Cleanser er en mild, skånsom og irritationsdæmpende renselotion til hypersensitiv hud. Den renser og fjerner make-up og urenheder meget skånsomt, samtidig med at den beroliger huden. Den er nem at anvende, fedter ikke og efterlader huden blød og smidig. Er uden farve, parabener og parfume. Anvendes morgen og aften før Skin Recovery Cream.

Vil du stå bedre fast i sne os is?

Så er Yaktrax en super løsning. Yaktrax er et net af naturgummi og stålspiraler, der griber fat i sneen og isen, så du står bedre fast. Yaktrax findes i to modeller og skal bare spændes på dine egne sko, løbesko eller støvler. Sidste vinter var Yaktrax meget populære - så skynd dig hvis du vil nå at have et par i år.

Bliv røgfri med den nye Nicorette QuickMist mundspray

QuickMist lindrer rygetrang i forbindelse med rygestop. 1-2 pust og rygetrangen er pustet væk på et øjeblik - du kan selv dosere den mængde du har brug for. QuickMist virker hurtigt og er nem at have med i lommen eller tasken.

Der er flere fordele ved at stoppe med at ryge:

  • Du får lettere ved at trække vejret. Efter 4 uger mindskes hoste, tilstoppede bihuler og åndenød, og lungerne bliver bedre til at bekæmpe infektioner.
  • Du får lettere ved at bevæge dig, og energien vender tilbage, fordi kredsløb og lungefunktion bliver stærkere, mens iltoptagelsen forbedres.
  • Chancerne for at blive gravid øges.
  • Efter et år er risikoen for en hjertesygdom halveret i forhold til en rygers.

Du er velkommen til at henvende dig på apoteket, hvor vi står klar med råd og vejledning samt forskellige præparater til nedtrapning og rygestop.

 

Tandbørste træningssæt til baby

Pigeon har udviklet et sjovt tandbørste træningssæt til din babys tænder, delt op i 3 niveauer afhængigt af antallet af tænder. På denne måde kan din baby selv være med til at børste sine tænder helt fra begyndelsen og derved føle sig tryggere ved tandbørstningen.

Niveau 1
Fra 6-8 måneder (2-3 tænder). Det tykke håndtag er formet, så det er let at holde om for babyen. Det elastiske gummihoved føles blødt på babyens gummer.

Niveau 2
Fra 8-12 måneder (8-10 mælketænder). Gummibørsterne er bløde mod barnets gummer men kan alligevel rengøre selv mellem tænderne.

Niveau 3
Til børn med alle mælketænder. Nu er barnet klar til at prøve sin første rigtige tandbørste. De afrundede børstehår er nænsomme mod barnets tandkød.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen