AVIVIR

Læs om, hvordan du holder kroppen i topform med træning og den rette hudpleje - hele året rundt. Find artiklen HER

AVIVIR Aloe Vera skønhedspleje produkter til hele familien indeholder et højt indhold af Activ Aloe®, som er nødvendigt. Vores Gel og Gel Spray er fantastiske førstehjælpere til f.eks. solskoldet hud, røde haler, insektbid, smårifter og andre hudirritationer. Køler, beroliger, lindrer og genopbygger huden. Produkterne er Vegan og Svanemærket.

AVIVIR Aloe Vera er også kosttilskud, der styrker immunforsvaret både indvortes og udvortes, normaliserer den naturlige fordøjelse og medvirker til at bevare sunde slimhinder i mave-tarm-systemet. AVIVIR kosttilskud er mærket med Vegan.

AVIVIR Baobab er den naturlige og luksuriøse danske hudplejeserie med den fineste økologiske jomfru baobabolie fra bæredygtig produktion i Senegal. Den økologiske olie styrker hudens barrierefunktion
og har et højt indhold af E-vitamin, phytosteroler samt omega 6 og 9. Den blødgørende olie trænger hurtigt ind og efterlader huden fornyet, forynget og silkeblød helt uden at fedte. Produkterne er certificeret af Ecocert og mærket med Vegan.

 

Gode råd og tips

  • AVIVIR Aloe Vera plejeprodukter er velegnet til alle i familien. Vælg mellem shampoo, hudpleje, deo, shave-produkter eller solcremerne, der er vandafvisende og virksomme mod soleksem.
  • Brug AVIVIR Aloe Vera Gel og Gel Spray, hvis du skulle blive solskoldet. Lindrer, køler og genopbygger huden effektivt.
  • AVIVIR kosttilskud indtages i kapselform eller i flydende form.
  • AVIVIR Organic Baobab Virgin Oil har super fugtgivende egenskaber, der forbedrer hudens elasticitet signifikant og efterlader den gennemfugtet. Olien er særligt velegnet som serum til ansigt, hals og decollete samt til behandling af tørre pletter, rødme, irritation og ujævnheder i huden.
  • AVIVIR baobab All Body Pampering Oil booster kollagenet i huden og er med til at reducere udseendet af strækmærker - og så efterlader den huden silkeblød.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen