Ducray

Lad mig tage dig tilbage til hvor det hele startede. Året var 1930 og manden der oprindeligt skabte de første Ducray-produkter var Albert Ducray. Albert Ducray var søn af en hudlæge og var meget interesseret i at tackle manglen på hårprodukter og derfor skabte han mærket Ducray.

Og for første gang blev shampoo specielt formuleret til specifikke dermatologiske tilstande og tilpasset til enhver hårtype. Og nogle år senere blev mærket opkøbt af Mr. Pierre Fabre, grundlæggeren af Pierre Fabre Group, som Ducray stadig er en del af i dag. Og de sidste 90 år, har vi specialiseret os i at lave effektiv hud- og hårpleje der gør en forskel i din hverdag.

 

Gode råd og tips

1. Ved atopisk hud er hudbarrieren svækket og inflammeret. Det anbefales derfor at anvende produkter, der både forbedrer virkningen af lægemidler, reducerer inflammation og forebygger nye udbrud - Prøv f.eks. Ducrays Dexyane serie.

2. Ved uren og fedtet hud stiger hudens talgproduktion, porerne stopper til, og der opstår betændelse. Derfor er det yderst vigtigt at holde huden ren og vælge produkter, som sikrer, at talgkirtlerne ikke stopper til. Ducrays Keracnyl serie virker effektivt mod urenhederne samtidig med at være skånsom mod huden.

3. Skæl er et hyppigt problem blandt både mænd og kvinder og forekommer samt forværres af adskillige årsager (bl.a. stress, forurening, vejrskift). For at forhindre skældannelse, og undgå tilbagevendende skældannelser, er det vigtigt at anvende produkter, der indeholder aktive ingredienser til at bekæmpe skæl. Ducray har produkter til alle typer af skæl.

4. Sensitiv hårbund og hud med kløe er en helt almindelig lidelse, som kan opstå som reaktion på udefrakommende stimuli (bl.a. uegnede produkter, stress, varmt vand). For at undgå dette, er det vigtigt at bruge produkter, der både beroliger og beskytter, som f.eks. Ducrays Sensinol serie.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen