Pigmentforandringer

Har du brune pletter i ansigtet, på halsen/nakken eller på hænderne? Disse mærker er forårsaget af sol.

Melascreen serien fra Ducray er hudpleje som er specielt tilpasset til at korrigere, udjævne og beskytte mod pigmentforandringer. I serien findes der tre produkter:

  • Melascreen UV light cream er effektiv solbeskyttelse mod pigmentforandringer og fotoaldring med SPF50+
  • Melascreen Depigmenting Intensive Care er intensiv behandling som korrigerer, lysner og reducerer pigmentforandringer
  • Melascreen hand care er en håndcreme med SPF50+ der forebygger mod og mindsker synligheden af pigmentpletter på hænderne
Køb Ducray Melascreen Hand Care SPF50+ 50 ml online hos apotekeren.dk

Ducray Melascreen Hand Care SPF50+ 50 ml

Læs mere »

DKK 173,50 Klubpris: DKK 147,48
På lager
Viser 1 af 1

Gode råd og tips

1. Ved atopisk hud er hudbarrieren svækket og inflammeret. Det anbefales derfor at anvende produkter, der både forbedrer virkningen af lægemidler, reducerer inflammation og forebygger nye udbrud - Prøv f.eks. Ducrays Dexyane serie.

2. Ved uren og fedtet hud stiger hudens talgproduktion, porerne stopper til, og der opstår betændelse. Derfor er det yderst vigtigt at holde huden ren og vælge produkter, som sikrer, at talgkirtlerne ikke stopper til. Ducrays Keracnyl serie virker effektivt mod urenhederne samtidig med at være skånsom mod huden.

3. Skæl er et hyppigt problem blandt både mænd og kvinder og forekommer samt forværres af adskillige årsager (bl.a. stress, forurening, vejrskift). For at forhindre skældannelse, og undgå tilbagevendende skældannelser, er det vigtigt at anvende produkter, der indeholder aktive ingredienser til at bekæmpe skæl. Ducray har produkter til alle typer af skæl.

4. Sensitiv hårbund og hud med kløe er en helt almindelig lidelse, som kan opstå som reaktion på udefrakommende stimuli (bl.a. uegnede produkter, stress, varmt vand). For at undgå dette, er det vigtigt at bruge produkter, der både beroliger og beskytter, som f.eks. Ducrays Sensinol serie.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen