Hårtab

Er dit hår tyndt og livløst? Og har du oplevet periodisk hårtab? Så er Ducrays produkter mod hårtab måske noget for dig.

I serien finder du tre forskellige produkter:

  • Creastim Lotion som er udviklet til periodisk hårtab ved fx graviditet, stress eller træthed
  • Anaphase Cream Shampoo – en shampoo mod hårtab, som styrker håret og tilfører volumen
  • Anacaps TRI-ACTIV-kosttilskud – et supplerende kosttilskud, som nærer og styrker hår og negle indefra
Køb Ducray Anaphase+ shampoo 200 ml online hos apotekeren.dk

Ducray Anaphase+ shampoo 200 ml

Læs mere »

DKK 151,50 Klubpris: DKK 128,78
På lager
Viser 1 af 1

 

Gode råd og tips

1. Ved atopisk hud er hudbarrieren svækket og inflammeret. Det anbefales derfor at anvende produkter, der både forbedrer virkningen af lægemidler, reducerer inflammation og forebygger nye udbrud - Prøv f.eks. Ducrays Dexyane serie.

2. Ved uren og fedtet hud stiger hudens talgproduktion, porerne stopper til, og der opstår betændelse. Derfor er det yderst vigtigt at holde huden ren og vælge produkter, som sikrer, at talgkirtlerne ikke stopper til. Ducrays Keracnyl serie virker effektivt mod urenhederne samtidig med at være skånsom mod huden.

3. Skæl er et hyppigt problem blandt både mænd og kvinder og forekommer samt forværres af adskillige årsager (bl.a. stress, forurening, vejrskift). For at forhindre skældannelse, og undgå tilbagevendende skældannelser, er det vigtigt at anvende produkter, der indeholder aktive ingredienser til at bekæmpe skæl. Ducray har produkter til alle typer af skæl.

4. Sensitiv hårbund og hud med kløe er en helt almindelig lidelse, som kan opstå som reaktion på udefrakommende stimuli (bl.a. uegnede produkter, stress, varmt vand). For at undgå dette, er det vigtigt at bruge produkter, der både beroliger og beskytter, som f.eks. Ducrays Sensinol serie.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen