APOVIT®

APOVIT® er en bred serie af kosttilskud i form af bl.a. forskellige multivitaminer udviklet specielt til børn, voksne, gravide og ældre. Derudover indeholder APOVIT® et stort udvalg af enkeltvitaminer og mineraler, herunder D-vitamin, C-vitamin, magnesium, zink og en hel serie med kalktilskud.

APOVIT® tilbyder også en række omega-3 produkter, bl.a. små synkevenlige kapsler og en tyggetablet til de, som har svært ved at synke kapsler. Omega-3 er essentielle fedtsyrer, der har betydning for hjernens og hjertets funktion.

Hvis du er veganer eller af andre grunde ikke ønsker produkter med animalske indholdsstoffer, kan du i APOVIT®-serien finde vegansk D-vitamin- og multivitamin præparater.

Med andre ord kan APOVIT® supplere forskellige gruppers daglige kost med vitaminer, mineraler og omega-3, men det er altid vigtigt at huske, at kosttilskud ikke kan erstatte en varieret kost.

 

Gode råd og tips

  • Myndighederne anbefaler at man spiser 600 gram frugt og grønt om dagen; og børn 4-10 år anbefales at spise 300-500 gram frugt og grønt1. Gør du ikke det, kan du supplere med et multivitaminprodukt fra APOVIT®
  • Vi bør også spise 350 gram fisk om ugen2. Hvis det kniber, kan du vælge et af de mange APOVIT® Omega-3 produkter
  • Drikker du ¼ - ½ liter mælk om dagen, som myndighederne anbefaler3? Hvis ikke, kan du supplere med et APOVIT® calcium produkt

1, 2, 3 http://altomkost.dk/

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen