Apotekets

Apotekets er apotekernes helt eget mærke inden for personlig pleje, sundhed og velvære. Her finder du alt fra vitamin- og kosttilskud til hårpleje og hudplejeprodukter til både ansigt og krop samt fodpleje, babypleje, sygepleje og håndsprit. 

Når du vælger Apotekets, er du garanteret enkle, sikre og effektive sundheds- og plejeprodukter, og en stor del af sortimentet er både Svanemærket og godkendt af Astma-Allergi Danmark samt dermatologisk testet.

Med andre ord kan du med Apotekets store udvalg få dækket hele familiens behov, og du kan naturligvis købe alle Apotekets sundheds- og plejeprodukter på apotekeren.dk til gode priser og med levering indenfor 2-3 hverdage.

Gode råd og tips

  • Apotekets hår- og hudplejeserie uden parfume er et trygt valg til hele familien. Produkterne er baseret på kvalitetsråvarer og naturlige, aktive ingredienser og er udviklet med hensyntagen til både sundhed og miljø. Tilmed er de Astma-Allergideklareret og Svanemærket.
  • Hold vitaminbalancen. Vi har alle brug for en sund og varieret kost for at få tilført de vitaminer og mineraler, der er nødvendige, for at kroppen kan fungere. Spiser du ikke varieret, så kan du supplere kosten med enkle tilskud.
  • Hud- og hårpleje er ikke kun for kvinder, mænds hud har også brug for fugt og næring for at føles smidig og velplejet. Apotekets MEN er en dermatologisk testet hår- og hudplejeserie til mænd, der ikke vil gå på kompromis med hverken effektivitet eller duft. Produkterne i Apotekets herreserie indeholder aktive, plejende ingredienser og alle produkter har samme friske duft.
  • Forkølet? Apotekets Næseprodukter er effektive problemløsere, når næsen generer. En forkølelse kan stoppes, før den får fat – med hjælp fra Apotekets Stop Forkølelse Næsespray. Husk, at den skal bruges, så snart, man mærker de allerførste symptomer. Når man ikke at bremse forkølelsesudbruddet, kan Apotekets Næsespray eller Næsedråber med saltvandsopløsning skylle næsen, så det bliver lettere at trække vejret.
  • Få styr på frisuren med effektive stylingprodukter. Apotekets Stylingserie er uden parfume og dermed et godt valg for parfumeallergikere og andre, der ønsker at undgå parfume – eller gerne vil nøjes med duften fra deres yndlingsparfume.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen