Apotekets

Apotekets er apotekernes eget mærke inden for personlig pleje, sundhed og velvære.

Når du vælger Apotekets, er du sikker på at få enkle, sikre og effektive produkter, ligesom når du står og bliver vejledt på apoteket. Du finder alt fra hudpleje til kosttilskud til hele familiens behov. Apotekets – så er du sikker

Gode råd og tips

  • Apotekets hår- og hudplejeserie uden parfume er et trygt valg til hele familien. Produkterne er baseret på kvalitetsråvarer og naturlige, aktive ingredienser og er udviklet med hensyntagen til både sundhed og miljø. Tilmed er de Astma-Allergideklareret og Svanemærket.
  • Hold vitaminbalancen. Vi har alle brug for en sund og varieret kost for at få tilført de vitaminer og mineraler, der er nødvendige, for at kroppen kan fungere. Spiser du ikke varieret, så kan du supplere kosten med enkle tilskud.
  • Hud- og hårpleje er ikke kun for kvinder, mænds hud har også brug for fugt og næring for at føles smidig og velplejet. Apotekets MEN er en dermatologisk testet hår- og hudplejeserie til mænd, der ikke vil gå på kompromis med hverken effektivitet eller duft. Produkterne i Apotekets herreserie indeholder aktive, plejende ingredienser og alle produkter har samme friske duft.
  • Forkølet? Apotekets Næseprodukter er effektive problemløsere, når næsen generer. En forkølelse kan stoppes, før den får fat – med hjælp fra Apotekets Stop Forkølelse Næsespray. Husk, at den skal bruges, så snart, man mærker de allerførste symptomer. Når man ikke at bremse forkølelsesudbruddet, kan Apotekets Næsespray eller Næsedråber med saltvandsopløsning skylle næsen, så det bliver lettere at trække vejret.
  • Få styr på frisuren med effektive stylingprodukter. Apotekets Stylingserie er uden parfume og dermed et godt valg for parfumeallergikere og andre, der ønsker at undgå parfume – eller gerne vil nøjes med duften fra deres yndlingsparfume.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen