Køb Vichy Creme-produkter online på dit apotek

Vichy

Oplev Vichy mineraliserende termalsk kildevand, for en stærkere hud.

Vichy termalsk kildevand har sit udspring i hjertet af Frankrigs vulkanske område. På sin tusindårige rejse gennem vulkanerne til en dybde på 4000 meter bliver vandet rigt på 15 mineraler. Den unikke sammensætning af 15 mineraler balancerer, styrker og fornyer huden – en effekt, der er dokumenteret videnskabeligt.

Vichy mineraliserende termalsk kildevand er en nøgleingrediens i hudplejeprodukter fra Vichy. Opdag kilden til dens kraft

Gode råd og tips

Det er vigtigt, at din hudplejerutine er tilpasset din hudtype og livsstil, og det er præcis det, Vichys hudplejerutiner fokuserer på.

Den unikke sammensætning af 15 mineraler balancerer, styrker og fornyer huden – en effekt, der er dokumenteret videnskabeligt. Vichy thermalske kildevandsspray kan påføres før serum og i løbet af dagen for opfriskende og styrkende effekt.

Beløn huden med en afslappende ansigtsmaske, og giv den ekstra omsorg. Vichys hudplejemasker er en serie af masker, som alle har forskellige formål. De fungerer også perfekt til multi-masking, når du har behov for ekstra forkælelse.

MINÉRAL 89 er en daglig booster som påføres direkte på ren hud. Fremstillet af få ingredienser såsom termalsk kildevand fra Vichy og hyaluronsyre. Den styrker huden og gør den mere modstandsdygtig over for eksterne faktorer. Den efterlader huden fugtet, opfrisket og med en sund glød – og den forbereder huden til efterfølgende hudplejerutiner.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen