Vichy

DEDIKERET TIL VIDENSKAB OM SUND HUD
Vichy Laboratories er et fransk dermokosmetisk mærke, hvis ekspertiseområde omfatter flere kategorier inden for hudpleje, solbeskyttelse og hårpleje. Brandet blev grundlagt i 1931 af Dr. Haller, en hudlæge, der opdagede de hudforbedrende egenskaber i Vichy vulkansk vand. Vandet, som er rigt på mineraler, er anerkendt for sin evne til at styrke hudens barrierefunktion og danner grundlag for Vichys vision om dermokosmetik: at sætte effektivitet i højsædet for alle vores produkter og dedikere vores forskning og innovation til at forbedre hudens synlige sundhedstegn i alle stadier af kvinders liv.

Gode råd og tips

Det er vigtigt, at din hudplejerutine er tilpasset din hudtype og livsstil, og det er præcis det, Vichys hudplejerutiner fokuserer på.

Den unikke sammensætning af 15 mineraler balancerer, styrker og fornyer huden – en effekt, der er dokumenteret videnskabeligt. Vichy thermalske kildevandsspray kan påføres før serum og i løbet af dagen for opfriskende og styrkende effekt.

Beløn huden med en afslappende ansigtsmaske, og giv den ekstra omsorg. Vichys hudplejemasker er en serie af masker, som alle har forskellige formål. De fungerer også perfekt til multi-masking, når du har behov for ekstra forkælelse.

MINÉRAL 89 er en daglig booster som påføres direkte på ren hud. Fremstillet af få ingredienser såsom termalsk kildevand fra Vichy og hyaluronsyre. Den styrker huden og gør den mere modstandsdygtig over for eksterne faktorer. Den efterlader huden fugtet, opfrisket og med en sund glød – og den forbereder huden til efterfølgende hudplejerutiner.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen