Sved

Undgå uønskede svedsituationer

Du kender det sikkert godt. De der situationer, som f.eks. en præsentation, et jobinterview eller en date, hvor nervøsiteten sætter ind og kroppen reagerer ved at producere sved. Du har måske selv fravalgt den lyseblå yndlingsskjorte, fordi du var bange for at få synlige svedpletter under armene.

Men med Hidrosis Control roll-on under armen, kan du glemme alle bekymringer om svedpletter og svedlugt.

Hidrosis Control roll-on:

  • Virker effektivt på sved i op til 48 timer
  • Forhindrer svedlugt
  • Mild mod huden
  • Uden alkohol og parfume
  • Renser og absorberer fugt

 

Gode råd og tips

1. Ved atopisk hud er hudbarrieren svækket og inflammeret. Det anbefales derfor at anvende produkter, der både forbedrer virkningen af lægemidler, reducerer inflammation og forebygger nye udbrud - Prøv f.eks. Ducrays Dexyane serie.

2. Ved uren og fedtet hud stiger hudens talgproduktion, porerne stopper til, og der opstår betændelse. Derfor er det yderst vigtigt at holde huden ren og vælge produkter, som sikrer, at talgkirtlerne ikke stopper til. Ducrays Keracnyl serie virker effektivt mod urenhederne samtidig med at være skånsom mod huden.

3. Skæl er et hyppigt problem blandt både mænd og kvinder og forekommer samt forværres af adskillige årsager (bl.a. stress, forurening, vejrskift). For at forhindre skældannelse, og undgå tilbagevendende skældannelser, er det vigtigt at anvende produkter, der indeholder aktive ingredienser til at bekæmpe skæl. Ducray har produkter til alle typer af skæl.

4. Sensitiv hårbund og hud med kløe er en helt almindelig lidelse, som kan opstå som reaktion på udefrakommende stimuli (bl.a. uegnede produkter, stress, varmt vand). For at undgå dette, er det vigtigt at bruge produkter, der både beroliger og beskytter, som f.eks. Ducrays Sensinol serie.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen