Daglig pleje

I denne kategori finder du Ducrays shampoo til hele familien. Ekstra Gentle er en shampoo til daglig brug til normalt og fint hår hos hele familien.

Shampooen svier ikke i øjnene og har en skånsom formulering som er mild mod hårbunden, tæmmer håret og genopretter hårets styrke, skønhed og glans.

Den har en bionedbrydelig formulering, som er designet til at minimere indvirkningen på miljøet.

Køb Ducray Extra Gentle Shampoo 400 ml online hos apotekeren.dk

Ducray Extra Gentle Shampoo 400 ml

Læs mere »

DKK 149,50 Klubpris: DKK 127,08
Varen er desværre ikke på lager
Viser 1 af 1

 

Gode råd og tips

1. Ved atopisk hud er hudbarrieren svækket og inflammeret. Det anbefales derfor at anvende produkter, der både forbedrer virkningen af lægemidler, reducerer inflammation og forebygger nye udbrud - Prøv f.eks. Ducrays Dexyane serie.

2. Ved uren og fedtet hud stiger hudens talgproduktion, porerne stopper til, og der opstår betændelse. Derfor er det yderst vigtigt at holde huden ren og vælge produkter, som sikrer, at talgkirtlerne ikke stopper til. Ducrays Keracnyl serie virker effektivt mod urenhederne samtidig med at være skånsom mod huden.

3. Skæl er et hyppigt problem blandt både mænd og kvinder og forekommer samt forværres af adskillige årsager (bl.a. stress, forurening, vejrskift). For at forhindre skældannelse, og undgå tilbagevendende skældannelser, er det vigtigt at anvende produkter, der indeholder aktive ingredienser til at bekæmpe skæl. Ducray har produkter til alle typer af skæl.

4. Sensitiv hårbund og hud med kløe er en helt almindelig lidelse, som kan opstå som reaktion på udefrakommende stimuli (bl.a. uegnede produkter, stress, varmt vand). For at undgå dette, er det vigtigt at bruge produkter, der både beroliger og beskytter, som f.eks. Ducrays Sensinol serie.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen