DermaKnowlogy

DermaKnowlogy er en dansk fugtplejeserie, som er udviklet specielt til tør, sart og nordisk hud. Serien er udviklet af hudlæge Uffe Koppelhus, som har forsket dybdegående i fugtpleje og sårbar hud, og produkterne er testet i samarbejde med personer med forskellige hudproblemer.

DermaKnowlogy-serien indeholder både ansigtscremer, lotions, bodycremer, olie, fedtcremer, repaircremer og solcremer. Alle produkterne indeholder udelukkende ingredienser med dokumenteret effekt, og hele serien er allergimærket, dermatologisk testet og parfumefri.

DermaKnowlogy er udviklet og produceret i Danmark.

Gode råd og tips

  • Hudtilstande er forskellige, så brug tid på at finde den creme, der passer bedst til dit behov og dine præferencer.
  • Sørg for at pleje din hud fast med gode fugtcremer. Med en velplejet hud mindsker du risikoen for hudirritationer.
  • Udefrakommende faktorer så som hyppig vask, kulde og vind ødelægger hudens barriere. Cremer med højt fedtindhold hjælper til at genskabe denne barriere.
  • Rigtig mange cremer og sæber indeholder parfume og ingredienser. Det kan forværre hudproblemer. Gå derfor efter cremer, der er certificeret allergivenlig.
  • En sund og stærk hud hænger sammen med vores livsstil, medmindre man er ramt af en egentlig hudsygdom. Rygning, junkfood, mangel på søvn, stress, make-up og for hyppig vask med vand og sæbe kan ses på huden.
  • Lever du sundt, drikker rigeligt med vand, er påpasselig med solen og tilfører din hud den fugt, den har behov for, giver du din hud de bedste vilkår for at blive sund og stærk.

Se produktguide til DermaKnowlogy her

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen