Køb Australian Bodycare-produkter billigt hos apotekeren

Australian Bodycare

Hemmeligheden bag de problemløsende hudplejeprodukter fra Australian Bodycare er den originale australske Tea Tree Oil. Køb Australian Bodycare-produkter med Tea Tree Oil hos apotekeren.dk og få leveret direkte hjem til dig.

For de oprindelige australiere fandtes løsninger på dagligdags problemer altid i naturen. Over tid fandt man ud af, at den naturlige Tea Tree Oil har antiseptiske egenskaber og derfor er særdeles effektiv mod hudproblemer som uren hud, hovedbundsproblemer og knopper efter barbering.

Siden 1992 har Australian Bodycare udviklet og forfinet en række produkter på baggrund af Tea Tree Oil, og de skånsomme og effektive serier har efterhånden vundet indpas over hele kloden - også i Danmark. Produkterne fra Australian Bodycare er dermatologisk testede, og er derfor hudvenlige – også for dig med sensitiv hud.

Produkterne fra Australian Bodycare består af en række tilpassede serier, som er velegnede til hele familien. De forebygger og løser de mest almindelige hudproblemer – og er samtidig skånsomme mod huden.

Herunder finder du udvalget af produkter fra Australian Bodycare. Vi sender direkte til dig - eller en Pakkeshop nær dig - indenfor et par dage. Nemt og uden problemer.

 

Gode råd og tips

  • De fleste hudproblemer forårsages af uønskede bakterier. Tea Tree Oil modvirker effektivt bakterier og holder huden sund.
  • Australian Bodycares produktserie består af plejende hudprodukter til ansigt, krop og hår.
  • Produkterne forebygger og løser problemer som uren hud, skægpest, tør hovedbund, indgroet hår og meget mere.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen