Samtykkeerklæring

Denne samtykkeerklæring gælder for den behandling af dine personoplysninger, som foretages på apotekeren.dk, og som er nødvendig for at udføre den tjeneste, du anmoder om.

Som bruger får du mulighed for at handle lægemidler og andre varer på apotekeren.dk.

Persondataloven kræver, at der gives udtrykkeligt samtykke til behandling (dvs. registrering, overførsel m.v.) af visse typer af personoplysninger, f.eks. oplysninger om helbredsmæssige forhold. Når du køber en vare hos apotekeren.dk, kan du indirekte afgive følsomme oplysninger om dine og din families sundheds- og helbredsmæssige forhold.

Personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik, som du kan finde her

Du er til enhver tid berettiget til at

  • få information om, hvilke oplysninger, vi behandler om dig,
  • bede om rettelse, blokering eller sletning af de oplysninger, som vi behandler om dig
  • få information om identiteten på modtagere af dine oplysninger, og
  • få information om andre relevante informationer om behandlingen af dine oplysninger.

Hvis du ønsker, at apotekeren.dk (ApoWebShop A/S) opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig eller ikke ønsker at modtage flere meddelelser fra os, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på kontakt@apotekeren.dk.

Du kan til enhver tid uden omkostninger gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger behandles, offentliggøres eller videregives og i tilfælde af, at indsigelsen er berettiget, vil dine personoplysninger blive slettet eller blokeret. Hvis vi løbende behandler dine person oplysninger i strid med gældende lovgivning, er du berettiget til at kræve, at behandlingen standses, eller at personoplysningerne anonymiseres.

Såfremt du har registreret dig som bruger i kundeklubben Mitapotekeren og i den forbindelse har afgivet dit samtykke, kan du automatisk trække dit samtykke tilbage, hvis du sletter dig som bruger.

Det kan du gøre ved bede apotekeren.dk om at slette dig som bruger. Dine oplysninger registreret i kundeklubben Mitapotekeren slettes desuden automatisk hvis du ikke har købt varer på apotekeren.dk i et år.

Samtykke

Jeg har læst indholdet af denne samtykkeerklæring og giver hermed mit samtykke til indsamling, behandling og overladelse af mine personoplysninger som nærmere angivet ovenfor og i overensstemmelse med persondatapolitikken.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen