Køb Attylet Plus Fortykningsmiddel 400 g online hos apotekeren.dk
Varenummer: 215464
400 G
På lager » Leveringstid: 2-3 hverdage

Køb Attylet Plus Fortykningsmiddel 400 g online på apotekeren.dk og få varen tilsendt direkte til dig.
Leveringstiden på Attylet Plus Fortykningsmiddel 400 g er kun 2-3 hverdage.

Attylet Plus Fortykningsmiddel er til mad og drikkevarer som kaffe, te, juice, suppe, sauce og lignende. Attylet Plus Fortykningsmiddel er amylaseresistent, hvilket betyder, at den fortykkede væske eller mad bibeholder sin konsistens i munden, idet den ikke nedbrydes af spyt. Produktet fortykker hurtigt og effektivt, bliver glasklar og giver en fin, blank konsistens.

Indeholder 5 ml måleske.

Dispenseringsform

Pulver

Dosis og anvendelse

Attylet Plus drysses i det valgte produkt under omrøring. Lad produktet stå ca. 5 minutter, indtil den endelige konsistens opnås.

Vejledende mængder Let fortykket Moderat fortykket Meget fortykket
Vand 1/2 måleske pr. 100 ml 1 måleske pr. 100 ml 2 måleskeer pr. 100 ml
Kaffe 1/2 måleske pr. 100 ml 3/4 måleske pr. 100 ml 2 måleskeer pr. 100 ml
Saft/juice 1/2 måleske pr. 100 ml 1 måleske pr. 100 ml 2 måleskeer pr. 100 ml
Danskvand/sodavand 1/2 måleske pr. 100 ml 3/4 måleske pr. 100 ml 2 måleskeer pr. 100 ml
Øl 1/2 måleske pr. 100 ml 3/4 måleske pr. 100 ml 2 måleskeer pr. 100 ml
Mælk (tilsæt lidt ad gangen) 3/4 måleske pr. 100 ml 1 1/4 måleske pr. 100 ml 2 måleskeer pr. 100 ml

 1 strøgen måleske = 5 ml Attylet Plus.

Indeholder

Næringsindhold Pr. 100 g
Energi 1199 kJ/286 kcal
Fedt 0 g
- Heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrater 58 g
- Heraf sukkerarter 0 g
Kostfibre 28 g
Protein 0-1 g
Salt 3 g

Ingredienser: Maltodextrin, fortykningsmiddel: xanthangummi, sødestof: erythritol.

Opbevaring

Opbevares køligt (maks. 30 grader) og tørt.

Klassificeret som

Produktet er et levnedsmiddel.

Køb til klubpris

Som medlem af vores kundeklub kan dette produkt købes til klubpris.

Læs mere om vores kundeklub og bliv medlem.

Læs mere om kundeklubben

Andre, der så dette produkt, købte også

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen