Privatlivspolitik for apotekeren.dks sociale medier

Nedenstående privatlivspolitik omfatter apotekeren.dks behandling af personoplysninger, der er indsamlet via vores profiler på sociale medier (Facebook, Instagram og TikTok).

apotekeren.dk overholder Datatilsynets retningslinjer i forhold til det fælles dataansvar, der er mellem apotekeren.dk og hver enkel sociale medieudbyder.

Indsamling af personoplysninger

Når du besøger eller interagerer på vores profiler på sociale medier, kan apotekeren.dk og udbyderen af det sociale medie indsamle, behandle og opbevare personoplysninger om dig. Det drejer sig om:

  • Navn, kontaktoplysninger og eventuelle personoplysninger samt andet indhold, som du viser på din profil
  • Når du besøger vores profiler
  • ”Synes godt om” eller andre reaktioner på vores opslag
  • Kommentarer du laver på vores opslag
  • Oplysninger om og ved deltagelse i konkurrencer

Vi bruger personoplysninger til at kunne kommunikere med dig, hvis du kommenterer vores opslag eller sender os en besked. Der gøres også brug af oplysninger om dig, hvis du trækkes som vinder af en konkurrence på vores profil. ”Tagging” sker kun i overensstemmelse med markedsføringsloven. Dine personoplysninger vil også behandles, hvis vi rådgiver dig om f.eks. produkter og besvarer spørgsmål enten direkte via vores profil eller e-mail.

apotekeren.dk behandler også dine personoplysninger til at forbedre vores profiler på sociale medier, dvs. vi udarbejder statistikker og analyser på baggrund af det data, vi kan indsamle.

Vær opmærksom på, at hver enkel udbyder af det sociale medie også indsamler oplysninger om dig, når du besøger og/eller interagerer på apotekeren.dks profiler.

Læs Facebook og Instagrams (Meta) privatlivspolitik her

Læs TikToks privatlivspolitik (engelsk) her

 

Politikken er senest opdateret den [11. januar 2023]

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen