Vitabalans

Vitabalans er en finsk farmaceutisk virksomhed, der udvikler og fremstiller vitaminer, mineraler, mælkesyrebakterier og andre næringsstoffer. Vitabalans kosttilskud af høj kvalitet understøtter en sund livsstil og gør det muligt at vælge de produkter, der passer bedst til dig og din families behov.

Gode råd og tips

  • Lacto Seven indeholder 7 særligt udvalgte og forskellige stammer mælkesyrebakterier, der naturligt er at finde i tarmene. Mælkesyrebakterierne i Lacto Seven er beskyttet af en Bio-Support™ matrix bestående af protein og kulhydrat, der gør, at produktet ikke behøver at stå på køl. Beskyttelsen sikrer samtidig, at bakterierne kan overleve det sure miljø i mavesækken og nå levende frem til tyktarmen, hvor de vedhæfter, koloniserer og udøver deres funktion.

Lacto Seven kan anvendes dagligt eller over en periode. De kan med fordel anvendes under- og efter antibiotikabehandling.

  • Vitabalans har kosttilskud, der er særligt udviklet til børn, har fokus på at støtte både maven, immunforsvaret og udviklingen af stærke knogler og tænder. Tyggetabletterne er nemme at anvende, smager godt og er alle sødet med det naturlige sødestof xylitol.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen