Tena online. Køb produkter fra Tena her.

TENA

Med mere end 50 års erfaring er TENA verdens største producent af produkter indenfor håndtering af inkontinens, og TENA leverer produkter og tjenester til enkeltpersoner og sundhedstjenester i 90 lande. TENA tilbyder et bredt sortiment af inkontinensprodukter til alle typer af inkontinens samt produkter til intimpleje. Alle TENA produkter er dermatologisk testet og specielt designet til at holde dig tør og din hud sund. Der findes en kvindeserie og en mandeserie. Der findes også en TENA hudplejeserie, der med fordel kan benyttes sammen med TENA inkontinensprodukter til at pleje og rengøre huden i og omkring intimområdet.

TENA inkontinensprodukter hjælper mennesker med at forblive sikre, tørre og uden lugt - og er den globale leder, den betroede ekspert, der tilbyder bæredygtige løsninger, der hjælper med at have kontrol over ufrivillig vandladning, lækage og svag bækkenbund både dag og nat. Hos apotekeren.dk kan du bestille Tena-produkter online til hurtig og diskret levering hjemme hos dig selv, eller i en Pakkeshop nær dig.

Gode råd og tips

Mænd tisser fremad, og kvinder tisser nedad. Derfor er det vigtigt, at produktets absorberende kerne er placeret, så det bedst muligt opfanger urinen.

Alle TENA produkter er udstyret med dråber, farvekoder og sugeevnenavne, der guider dig til at vælge den rigtige sugeevne.

De forskellige produktserier har forskellige egenskaber, når det kommer til, hvordan de bæres. Nogle fikseres med tape i dine underbukser, nogle trækkes på som almindeligt undertøj, og andre har indbygget fiksering i form af et bælte eller tapestrimler.

Nogle produktserier, som f.eks. bæltebleer, er nemmere at håndtere, hvis brugeren er immobil og har behov for hjælp til at skifte produktet. 

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen