Tena online. Køb produkter fra Tena her.

TENA

Føl dig tryg og sikker med diskrete produkter fra TENA. TENA tilbyder et bredt sortiment af indlæg, bind og underbukser til alle typer af inkontinens samt produkter til intimpleje. Alle TENA produkter er dermatologisk testet og specielt designet til at holde dig tør og din hud sund. Se det store udvalg af inkontinens-produkter til kvinder, mænd og unisex. Fra små diskrete indlæg til super-absorberende trusser og underbukser. Se også serien med TENA Hudpleje, der med fordel kan benyttes sammen med TENA inkontinensprodukter til at pleje og rengøre huden i og omkring intimområdet.

Gode råd og tips

Mænd tisser fremad, og kvinder tisser nedad. Derfor er det vigtigt, at produktets absorberende kerne er placeret, så det bedst muligt opfanger urinen.

Alle TENA produkter er udstyret med dråber, farvekoder og sugeevnenavne, der guider dig til at vælge den rigtige sugeevne.

De forskellige produktserier har forskellige egenskaber, når det kommer til, hvordan de bæres. Nogle fikseres med tape i dine underbukser, nogle trækkes på som almindeligt undertøj, og andre lukkes foran eller i siderne.  

Nogle produktserier, som f.eks. bæltebleer, er nemmere at håndtere, hvis brugeren er immobil og har behov for hjælp til at skifte produktet. 

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen