Pharmaceris

Pharmaceris er et mærke af dermatologiske hudplejeplejeprodukter designet til at give en bred og omfattende hudpleje til problematisk hud.

Pharmaceris dermoprodukter er udviklet af et team af eksperter, der kan kombinere dermatologiske løsninger med avancerede kosmetiske formler, for at skabe en række produkter der kan opfylde behovene hos selv de mest krævende og vanskelige hudtyper.

Alle produkter er blevet testet af dermatologer, og udvalgte linjer har også gennemgået kliniske tests gennemført på uafhængige forskningsinstitutter.

Gode tips

HYALURONSYRE - LINDRING TIL STRAM HUD

Hyaluronsyre er et stof, der er kendt for dets fugtgivende, anti-rynke og fyldende egenskaber, populært i kosmetik, æstetisk kosmetologi og medicin. Hvordan kan du bedst bruge hyaluronsyrens egenskaber i den daglige pleje af tør og spændt hud?

Tør hud giver ubehag og en ubehagelig følelse af spænding. Tør hud kan skyldes mange årsager:

  • Dehydrering af kroppen,
  • Forstyrrelse af det naturlige, hydrolipide beskyttende lag eller
  • Mangel på vitaminer, mineraler og fedtstoffer i kosten.

Hyaluronsyre kaldes ungdommens eliksir af en grund. Dette naturligt forekommende stof i den menneskelige krop er designet til at binde vand i kroppens celler og forhindre dets overdrevne tab. Det er en del af huden, øjets glaslegeme og ledvæske. Med alderen falder mængden af ​​hyaluronsyre i kroppen, nedbrydes, hvilket påvirker hudens tilstand, tab af fasthed og dannelse af rynker.

KOSMETIK MED HYALURONSYRE

Hyaluronsyre virker som en fugtgivende kompres på stram, dehydreret hud og giver den øjeblikkelig lindring. Kosmetik indeholdende hyaluronsyre anbefales især til følsom og allergivenlig hud på grund af den høje tolerance af dette naturlige stof af hud med særlige behov. Vandig creme med hyaluronsyre di-2 HYALURO-SENSILIUM Pharmaceris er en ideel løsning til hud, der har brug for øjeblikkelig, intensiv hydrering og beskyttelse mod ødelæggende ydre faktorer. Formlen med koncentreret virkning indeholder i sin formel - hyaluronsyre med høj og lav molekylvægt, takket være hvilken den udførligt fugter huden på mange niveauer. 3% pro-glucose stof Ze binder vand i epidermis-cellerne, hvilket øjeblikkeligt reducerer følelsen af ​​stramhed og ruhed i huden. Cremen indeholder Immuno-Prebiotic formel, hvilket betyder, at den indeholder stoffer, der understøtter den naturlige bakterieflora, der fremmer hudens gode tilstand.

Pharmaceris HYALURO-SENSILIUM er en ideel løsning til overfølsom hud, tilbøjelig til allergi, tørhed, med synlige tegn på ældning og også udsat for irritation af ydre forhold - vind og tør luft i opvarmede eller airconditionerede rum.

Præparater fra Pharmaceris A-serien, beregnet til allergisk og følsom hud, er klinisk og dermatologisk testet, hvilket sikrer deres sikkerhed ved brug af personer, hvis hud er særligt udsat for hydrolipid ubalance, følelsen af ​​spændinger og allergiske reaktioner. Effektiviteten af HYALURO-SENSILIUM cremen bekræftes af in vivo test udført på Dr Irena Eris Science and Research Center efter 2 ugers brug af vandcremen. Forskning viser forbedring i hudkomfort, beskyttelse mod udtørring, udglatning, nærende, regenererende samt mærkbar lindring og intens fugtning af vævet.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen