Nicorette

Det er en stor opgave at holde op med at ryge. Heldigvis kan Nicorette® hjælpe dig med at holde din nikotintrang på afstand. Og være klar, hvis du bliver akut rygetrængende. Er du motiveret og har du lagt en god plan for nedtrapning, så kan du sige farvel til både røg og afhængighed. Den første uge er den vigtigste. Når du er igennem den, uden at tænde en cigaret, så har du 9 gange større chance for at blive røgfri*. Er du klar til at gøre noget fantastisk?

*Dette resultat er helt uafhængigt af, hvorvidt der bruges nikotinprodukter

Link til pligttekst

Gode råd og tips

Læg en nedtrapningsplan

Nicorette® kan hjælpe dig med at håndtere din rygetrang, men du skal naturligvis lægge en god plan for nedtrapning. For hurtig nedtrapning kan nemlig give dig tilbagefald.

Overvej kombinationsbehandling

Ryger du meget, eller har du før prøvet et rygestop med et enkelt nikotinprodukt – uden succes? Så kan det være en god idé at kombinere depotplasteret med et andet nikotinprodukt – fx tyggegummi eller mundspray. Plasteret giver dig en passende mængde nikotin fra morgen til aften. Og du har det andet produkt parat, når du oplever akut rygetrang.

Find din motivation

Når du har sagt farvel til en dårlig vane, får du overskud til nye, gode vaner. Uden cigaretter kan du få energi og økonomi til noget helt nyt i dit liv. Du kan tænke på nye, gode vaner, når du sidder i en svær situation og vil undgå tilbagefald. God motivation kan hjælpe dig til succes.

Vælg et produkt, der passer til dig

Nicorette® giver dig 7 forskellige rygestopprodukter at vælge imellem. Der er både diskrete og hurtigtvirkende løsninger. Og flere af dem, kan du få i forskellige smagsvarianter. Så du kan få et rygestop lige efter din smag – uanset om du er til frugt, mint eller variation. 

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen