MAM

MAM - We love babies.

MAM har i 40 år udviklet babyprodukter, som er unikke i både design og funktion. Vores produkter er resultatet af et tæt samarbejde mellem eksperter inden for områder som medicin, forskning og teknologi. Derved understøtter MAM’s produkter det enkelte barns udvikling, og letter hverdagen for både babyen og dets forældre. Alle MAM innovationer følger dette princip. Det kan forældrene stole på, og babyerne vil føle sig godt tilpas.

I vores sortiment finder du alt fra sutter til alle aldre, praktiske sutteflasker med et specielt anti-koliksystem samt brystpumper og amningstilbehør.

Gode råd og tips

  • Uanset om dit barn bruger sutter i latex eller silikone, er det vigtigt at kontrollere, hvordan sutten ser ud, inden man giver den til barnet – især når barnet har fået tænder. Giv sutten et prøvetræk i alle retninger. Smid sutten ud, så snart du ser tegn på slitage eller skader, og skift den ud hver eller hver anden måned for at opretholde en høj sikkerhed og hygiejne (Tips fra MAMs sygeplejerske Evelina Rosén).
  • Der kan være mange gode grunde til at have en brystpumpe. Start med at overveje, hvilket behov du har for en brystpumpe. Regner du med at pumpe mælk ud ved enkelte tilfælde, f.eks. hvis du vil sove nogle timer, øge mælkeproduktionen eller lette trykket, fordi du har for meget mælk? Hvis du forventer at bruge brystpumpen i enkelte tilfælde og vil have en pumpe, som er nem og praktisk at tage med, kan en manuel brystpumpe være en god idé.
  • MAM Easy StartTM Anti-Colic med den patenterede ventilerede bund giver spædbørn mulighed for at drikke i deres eget tempo, afslappet og uden afbrydelse.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen