Longo HemoJern

Når arme og ben vokser i teenageårene, når kvinder har menstruation, når den gravide mave strutter, eller når vi giver blod til blodbanken, kan der være et øget behov for jern. Vi opbevarer nemlig to tredjedele af kroppens jern i blodet, og når vi mister blod eller har ekstra behov for blodets funktion i vækstperioder, kan der være behov for et jerntilskud.

Longo HemoJern indeholder jernkilderne ferrobisglycinat og hæmoglobin, og dette jerntilskud er derfor ikke direkte sammenligneligt med andre jerntilskud, som udelukkende indeholder ikke-hæmjern. Longo HemoJern er desuden tilsat C-vitamin, som øger optagelsen af jern, og den nye tabletform gør tabletterne lettere at synke.

Jerntilskud fra Longo HemoJern bidrager til en normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin, styrker immunsystemets normale funktion og mindsker træthed og udmattelse og er samtidig skånsom for maven.

Køb Longo Hemojern tabletter 60 stk. online hos apotekeren.dk

Longo Hemojern tabletter 60 stk.

Læs mere »

DKK 79,95 Klubpris: DKK 67,96
På lager
Viser 1 af 1

Gode råd og tips

Jern bidrager til at mindske træthed og udmattelse, en normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin, samt immunsystemets normale funktion.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen