Longo HemoJern

Når kvinder menstruerer, når arme og ben vokser i teenageårene, når den gravide mave strutter, eller når vi giver blod til blodbanken, kan der være et øget behov for jern.

Jernkilderne i Longo HemoJern er ferrobisglycinat og hæmoglobin, og produktet er derfor ikke direkte sammenligneligt med andre jerntilskud, som udelukkende indeholder ikke-hæmjern (også kaldet ferroforbindelser). HemoJern er desuden nu tilsat C-vitamin, som øger optagelsen af jern. Ny tabletform gør tabletterne lettere at synke.

Jern bidrager til at mindske træthed og udmattelse, en normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin, samt immunsystemets normale funktion.

Køb HemoJern tabletter online hos apotekeren.dk

HemoJern tabletter

Læs mere »

DKK 109,95 Klubpris: DKK 93,46
På lager
Viser 1 af 1

Godt at vide...

1 tablet indeholder 13,5 mg jern, som svarer til 96% af det daglige referenceindtag (RI) for voksne. Ydermere indeholder 1 tablet 40mg C-vitamin, som svarer til 50% af det daglige referenceindtag (RI) for voksne. Jern bidrager til at mindske træthed og udmattelse, en normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin, samt immunsystemets normale funktion.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen