La Roche-Posay

Et bedre liv for sensitiv hud.

La Roche-Posay er specialist i daglig og supplerende pleje til sensitiv hud og tilbyder et bredt sortiment af dermokosmetiske produkter til alle behov.

Produkterne er baseret på kildevand fra La Roche-Posay i Frankrig, der er kendt for sine videnskabeligt dokumenterede antioxiderende og beroligende egenskaber.

Alle produkter udvikles i samarbejde med dermatologer på baggrund af deres viden og krav, og med fokus på et minimalt antal ingredienser for at sikre høj effektivitet og tolerance.

La Roche-Posay anbefales af mere end 25.000 dermatologer verden over.

 

Gode råd og tips

Pleje af meget tør hud og hud med tendens til atopi

La Roche-Posay har specialiseret sig i produkter til pleje af hud med tendens til atopi samt skadet hud.

  • LIPIKAR AP+ serien: Komplet kropspleje til meget tør og irriteret hud plus hud med tendens til atopi. I stedet for at stresse og udtørre huden med vand og sæbe, så prøv fx vaskegelécremen, LIPIKAR SYNDET AP+, der beroliger og reducerer kløe forårsaget af tørhed. Følg op med LIPIKAR BALM AP+, der blødgør, beroliger, styrker og reducerer kløe. Som noget helt nyt er begge produkter nu klinisk godkendt til både voksne, børn og spædbørn helt fra de første dage i livet.
  • Ekstra/akut pleje: Den beroligende stift LIPIKAR STICK AP+ er fantastisk til børn, der kan bruge stiften som kløpind i stedet for at kradse hul med fingrene. Stiften kan bruges til småbørn fra 3 mdr.
  • Genopbyg huden: Fx med CICAPLAST BALM B5, der beroliger huden og hjælper hudens genopbygning ved at beskytte og styrke den.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen