Hansaplast

Hansaplast – plastre til hverdagen

Hansaplast har mange forskellige plastre, der egner sig til alle slags sår, store og små. I serien findes blandt andet Elastic og Universal i strips og længder, som er perfekt til førstehjælpskassen eller feriekufferten. Hansaplast-serien indeholder også mere robuste plastre, der beskytter sår selv i de vanskeligste situationer såsom madlavning, havearbejde eller sport.

Hansaplast har vandtætte plastre, som er fleksible og åndbare, som er ideelle når man skal i kontakt med vand, eksempelvis vaske hænder eller bade.

Vi har også plastre til de små i familien. Disneyplastrene med motiv af de populære figurer fra Frost og Mickey Mouse & Vennerne er gode til hudafskrabninger og små sår hos børn, så de hurtigt kan få smilet frem igen, og legen kan fortsætte.

Nu lancerer Hansaplast også mere bæredygtige plastre, Green & Protect, som er lavet af naturligt udvundne fibre (sårpude og bagside). Green & Protect er slidstærke tekstilplastre med stærk klæbeevne for dem, som ikke ønsker at gå på kompromis med hverken miljø eller kvalitet.

Gode råd og tips

Sårrens

Et rent og renset sår er første trin i en optimal helingsproces. Rens dit sår med Hansaplast Sårspray for at forebygge infektioner hurtigt og smertefrit.

Sårbeskyttelse

Det andet trin er at beskytte såret mod udefrakommende påvirkninger som snavs og bakterier for at give en uforstyrret heling. Tildæk såret med et plaster fra Hansaplast.

Sårheling

I et tredje trin kan du hjælpe din hud med at hele såret sikkert, hurtigt og uden at efterlade ar. Påfør Hansaplast Sårsalve med regelmæssige mellemrum, indtil såret er fuldt helet.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen