Hansaplast

Hansaplast – plastre til hverdagen

Hansaplast har mange forskellige plastre, der egner sig til alle slags små sår. I serien findes blandt andet Familiepakken, som er perfekt til førstehjælpskassen eller feriekufferten. Hansaplast-serien indeholder også mere robuste plastre, der beskytter sår selv i de vanskeligste situationer såsom madlavning, havearbejde eller sport.

Hansaplast har også vandtætte plastre, som er fleksible og åndbare – ideelt når man skal i kontakt med vand, eksempelvis vaske hænder eller bade. Hansaplast har også plastre til de små i familien. Disneyplastrene har motiv af populære Frost- eller Star Wars-figurer. Plastrene er gode til hudafskrabninger og små sår hos børn, så de hurtigt kan få smilet frem igen, og legen kan fortsætte.

Gode råd og tips

Sårrens

Et rent og renset sår er første trin i en optimal helingsproces. Rens dit sår med Hansaplast Sårspray for at forebygge infektioner hurtigt og smertefrit.

Sårbeskyttelse

Det andet trin er at beskytte såret mod udefrakommende påvirkninger som snavs og bakterier for at give en uforstyrret heling. Tildæk såret med et plaster fra Hansaplast.

Sårheling

I et tredje trin kan du hjælpe din hud med at hele såret sikkert, hurtigt og uden at efterlade ar. Påfør Hansaplast Sårsalve med regelmæssige mellemrum, indtil såret er fuldt helet.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen