CeraVe

Oplev forskellen med CeraVe. CeraVe gør mere end blot at fugte huden. Hemmeligheden?

For de bedste resultater indeholder CeraVes produkter nøje udvalgte og effektive ingredienser. CeraVe indeholder en blanding af 3 essensielle ceramider (1, 3 and 6-II), hyaluronsyre, fedtsyrer og andre lipider, som hjælper med at styrke hudens naturlige og beskyttende barriere. I kombination med vores unikke MVE-Teknologi, som kontinuerligt frigiver aktive ingredienser for vedvarende fugt, har dermatologerne bag CeraVe bidraget til at udvikle en prisvenlig hudplejeserie uden parfume, som er designet til at rense og fugte tør til meget tør hud.

Gode råd og tips

Kropspleje til tør hud

I vores nordiske klima er hudplejeprodukter, der tilføjer fugt, absolut nødvendige for at vedligeholde og styrke huden og dens naturligt beskyttende barriere. CeraVe kropsplejeserie har produkter til alle hudtyper og til både tør og meget tør hud.

Ansigtspleje

Pas på dit ansigt med CeraVe. Brug et mildt rensende produkt efterfulgt af en fugtighedscreme med eller uden SPF. Vi anbefaler, at bruge fugtighedscreme med SPF om morgenen, og uden SPF om aftenen som en del af din daglige ansigtspleje.

Rensepleje til krop og ansigt

CeraVe renseprodukter gør mere end bare at rense huden, da de indeholder en unik kombination af essentielle ceramider, der hjælper med at styrke hudens beskyttende barriere. Anvendes før påføring af fugtighedsgivende cremer, og er velegnede til alle hudtyper og til ansigt og krop.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen