CERA di CUPRA®

- SKØNHED PÅ ITALIENSK

CERA di CUPRA blev grundlagt af den italienske farmaceutvirksomhed Ciccarelli i 1957 i Milano. Grundlæggeren Dr. Nicola Ciccarelli var udover at være farmaceut, en entusiastisk biavler og anså bivoksen som hudplejens vidunder. Heraf ”Cera” som betyder bivoks på italiensk. ”Cupra” henviser til kærligheds- og skønhedsgudinden, som i andre sammenhænge kendes som Afrodite.

Netop den unikke formular af bivoks og glycerin siges at være hemmeligheden bag, at CERA di CUPRA’s produkter stadig den dag i dag er en italiensk beauty-klassiker, som går i arv fra generation til generation.

CERA di CUPRAs produkter bliver produceret på Farmaceutici DOTT. Ciccarellis fabrik i Milano. Produkterne er dermatologisk testet og ikke testet på dyr. CERA di CUPRA’s vision har siden 1957 været, at alle fortjener den bedste kvalitet af hudpleje til en tilgængelig pris. Og dette har varet ved: Den bedste kvalitet til priser vi alle kan være med på.

Sådan bruges CERA di CUPRA Micellar Water 

----------------------------------

Sådan bruges CERA di CUPRA ​Anti Age Tonificante Creme

Gode råd og tips

 • Jomfru-bivoks (Cera Alba) har været kendt som helende og nærende middel siden de gamle ægyptere. Fra naturens side har bivoks antibakterielle, fugtbevarende og helende egenskaber, og den lader huden ånde. Jomfru-bivoks er en af hovedingredienserne, som karakteriserer dag- og natcreme i CERA di CUPRA®’s Beauty Recipe hudplejeserie.

 • Hyaluronsyre er i stand til at binde vand 1000 gange sin egen vægt og er derfor “guld” for din hud. Den trænger i den nedre hudlag – Dermis – hvor fx kollagen og elastin dannes. I CERA di CUPRA® serum er der koncentreret hyaluronsyre, som er så vigtigt i processen med gendannelsen af hudceller. Brug den hver morgen og aften før du bruger din dag- og natcreme. Du vil se straks virkningen på din hud, som vil fremstå gennemfugtet og mere elastisk. Et serum der forebygger rynkedannelse.

 • Alle CERA di CUPRA® Anti-Age produkter indeholder Anti-Age Care Complex, en virkningsfuld og beskyttende formel baseret på:

  • A-vitamin, som forhindrer dehydrering af huden og afhjælper uren hud og rynker og Avocado olie, som giver huden elasticitet. Den kan reducere rødme og irritationer.

  • Jojoba olie, som er blødgørende og fugtgivende.

  • Shea butter, som er rig på antioxidanter. Den virker opstrammende, fugtgivende og anti-inflammatorisk.

  • Betain, som regulerer væskebalance og modvirker således dehydrering af huden.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen