A-Derma

Har du sart, tør, sensitiv eller atopisk hud, kender du sikkert A-Dermas hudprodukter, som spænder lige fra den daglige basispleje af huden, over specialcremer til mange formål, reparationscremer, gels, olier og foams/mousser. Fælles for A-Dermas produkter er dedikationen til at hjælpe dig, der har en sart og følsom hud.

De første A-Derma produkter blev udviklet af den franske farmaceut Pierre Fabre for mere end 30 år siden, og der udvikles til stadighed nye cremer og olier hjemme hos A-Derma i Castres.

A-Derma Dermatologiske Laboratorier har været dedikeret til udvikling af plantebaserede plejeprodukter til sart hud i mere end 30 år. Mærkets hemmelighed er en unik og aktiv ingrediens - Rhealba® Havre - dyrket efter økologiske og bæredygtige produktionsstandarder, hvilket sikrer garanti for den højeste kvalitet af havren.

Produkterne fra A-Derma indeholder bl.a. essentielle fedtsyrer, vitaminer, mineraler og proteiner som huden har brug for, samt tilfører fugt og beroliger den sarte hud. Alle A-Dermas produkter er testet for tolerance og effektivitet under dermatologisk kontrol.

Gode råd og tips

  • Anvend sæbefrie vaskeprodukter tilpasset hudens naturlig pH-værdi (4,5-5,5) for at mindske risiko for udtørring.
  • Rens ansigtet hver aften, også selvom du ikke har makeup på, for at fjerne de urenheder, der ophobes på huden
  • Om sommeren har sart hud en tendens til at blive mere rød og irriteret. Sørg derfor for at bruge milde og skånsomme hudprodukter, som både fugter og mindsker hudirritation.
  • Om vinteren er sart hud ekstra udsat for udtørring. Derfor kan det være en god ide at skifte til en federe creme for at opnå den ekstra pleje og beskyttelse, som huden har brug for.
  • Husk altid solbeskyttelse mod de skadelige UV-stråler. UVA-strålerne trænger nemlig igennem uanset vind og vejr – også når det er overskyet. 

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen