A-DERMA

A-DERMA er et dermatologisk og plantebaseret mærke, som gennem de seneste næsten 40 år har specialiseret sig i at udvikle effektive og naturlige produkter. 

Det hele startede i 1982 med en farmaceut i Sydvest Frankrig, som interesserede sig for havren, der siden tidernes morgen har været kendt for sine beroligende og irritationsdæmpende egenskaber.

Vores mission er enkel: at pleje og skabe balance for sart hud, på en miljøvenlig måde. Det hele handler om at skabe synergi og balance imellem naturlig og videnskabelig forskning.

A-DERMA er en del af den franske pharmaceutiske og dermokosmetiske virksomhed Pierre Fabre Group.

Gode råd og tips

  • Anvend sæbefrie vaskeprodukter tilpasset hudens naturlig pH-værdi (4,5-5,5) for at mindske risiko for udtørring.
  • Rens ansigtet hver aften, også selvom du ikke har makeup på, for at fjerne de urenheder, der ophobes på huden
  • Om sommeren har sart hud en tendens til at blive mere rød og irriteret. Sørg derfor for at bruge milde og skånsomme hudprodukter, som både fugter og mindsker hudirritation.
  • Om vinteren er sart hud ekstra udsat for udtørring. Derfor kan det være en god ide at skifte til en federe creme for at opnå den ekstra pleje og beskyttelse, som huden har brug for.
  • Husk altid solbeskyttelse mod de skadelige UV-stråler. UVA-strålerne trænger nemlig igennem uanset vind og vejr – også når det er overskyet. 

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen