Kontakt

Bag apotekeren.dk står ApoWebshop A/S, der ejes af 105 af Danmarks apotekere, og det er ApoWebShop A/S, der står for salget af alle frihandelsvarerne (det vil sige alle varer, der ikke er lægemidler). Når du køber lægemidler på apotekeren.dk, købes varerne derimod af Lyngby Svane Apotek. Vores leveringstid er 2-3 arbejdsdage uanset om din bestilling er frihandelsvarer, lægemidler eller der både er frihandelsvarer og lægemidler i pakken.

Hvis du ønsker at komme i kontakt med os, kan du skrive til os via formularen - klik her.

Eller på telefon: 40 20 28 18
Vi modtager telefonopkald mellem 08.30 og 14.30 på alle hverdage. Såfremt vi er optaget og ikke kan besvare dit opkald, er du meget velkommen til at lægge en besked, så vender vi tilbage.

Eventuelle returvarer sendes til:

Lyngby Svane Apotek
Lyngby Hovedgade 27
2800 Kongens Lyngby

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

For varer købt før den 6. januar 2020, skal der i forbindelse med reklamation, returnering og klager rettes henvendelse til Øster Jølby Apotek.  

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen