20% på udvalgte solprodukter

Lad os fejre den kommende sommer med strålende tilbud på solprodukter! Få 20% rabat* på udvalgte solbeskyttelsesprodukter fra Apotekets, A-Derma, Avène, Ducray, Avivir og Derma Knowlogy.

Gør dig klar til solskinnet og beskyt din hud med disse lækre produkter! ☀️

Gode tips om solcreme

Hvornår skal du have solcreme på?

  • Der er ofte en rest solcreme tilbage, når sæsonen er slut. Men du skal være opmærksom på, at solcreme, ligesom så meget andet, også kan blive for gammelt. Tjek derfor, om solcremen lugter anderledes, og om farven eller konsistensen har ændret sig. Har den det, skal du smide solcremen ud. Ellers kan en uåbnet solcreme holde 2-3 år ved stuetemperatur og 12 måneder efter åbning.

Hvor længe holder solcreme? 

  • Det afhænger af UV-indekset. Er indekstallet 3 eller over, er det frem med solcremen. I Danmark skal du minimum have faktor 15 på, før du er ordentligt beskyttet. Når temperaturerne stiger, og solen bliver kraftigere, skal du have højere solfaktor på. Spørg på apoteket, hvis du er i tvivl, eller hent app’en UV-INDEKS og få dagligt besked om UV-indekset.

Hvordan virker solcreme? 

  • Solcreme filtrerer en del af solens farlige UV-stråling væk og beskytter din hud. Solcreme med et ikke-fysisk filter trænger ind i huden, opfanger strålingen og omsætter den til varme. Solcreme med et fysisk filter lægger sig oven på huden og reflekterer strålingen.

Vi anbefaler at følge Kræftens Bekæmpelses tre gode solråd: Skygge mellem kl. 12 og kl 15, solhat og et godt lag solcreme. 

*Tilbuddene gælder fra 1. maj kl. 9.00 og til den 15. maj kl. 23.59. Der gives ikke yderligere rabat til klubmedlemmer. 

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen