Giftsuger®

En genanvendelig vakuumpumpe der suger insektgift og insektspyt ud efter stik og bid. Den er nem at bruge, fjerner smertefrit og effektivt insektspyt eller insektgift fra huden. Lindrer øjeblikkeligt kløe, hævelse og smerte forårsaget af insektbid og insektstik. Årsagen til irritation suges nemlig ud og fjernes.

Giftsuger® er klinisk testet og er effektiv mod bl.a. myggestik, bi- og hvepsestik. Den kan også bruges til at udtrække splinter og torne samt til at skrabe brodden fra bistik ud af huden.

Giftsuger® er et designbeskyttet produkt - produceret i Danmark.

Ingen kemikalier | 100 % genanvendelig | Øjeblikkelig lindring

Køb Giftsuger 1 stk. online hos apotekeren.dk

Giftsuger 1 stk.

Læs mere »

DKK 99,50 Klubpris: DKK 84,58
På lager
Viser 1 af 1

 

Gode råd og tips

Er du blevet bidt eller stukket af et insekt:

  • Begynd med at fjerne en eventuel brod. Skrab den af med kanten af Giftsuger® håndtaget. Tryk ikke brodden ud, da det blot presser giften yderligere ud i huden.
  • Giftsugeren placeres over biddet eller stikket, og man trækker opad i dens stempel for at få giften suget ud. Brug den hurtigst muligt efter bid og stik - jo hurtigere jo større effekt. Benyttes i op til 24 timer efter bid og stik.
  • Vask stikket med sæbe og vand.

Kan bruges til både børn og voksne. Til børn er det en god ide at vise dem hvordan Giftsuger® fungerer, FØR uheldet er ude. Så de føler sig trygge ved brug, når behovet opstår.

Det er en god idé at have flere – så den er tilgængelig når behovet opstår. F.eks. i bilen, i tasken, på terrassen, i førstehjælpskassen og i sommerhuset.  

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen