Køb Caya Pessar Gel 60 g online hos apotekeren.dk
Varenummer: 224399
60 G
På lager » Leveringstid: 2-3 hverdage

Køb Caya Pessar Gel 60 g online på apotekeren.dk og få varen tilsendt direkte til dig.
Leveringstiden på Caya Pessar Gel 60 g er kun 2-3 hverdage.

Caya Pessar Gel er en svangerskabsforebyggende gel til anvendelse sammen med pessar og barriere-præventionsmetoder.

Caya Gel danner ved hjælp af cellulosen (geldannende middel) en yderligere fysisk barriere foran livmoderhalsen og sænker pH i vaginalvæsken. Den øgede surhedsgrad og viskositeten af gelen har en motilitetshæmmende virkning på sædcellerne.

Vegansk svangerskabsforebyggende gel.

Bemærkning

  • Caya Pessar Gel er holdbar op til 3 mdr. efter åbning.
  • Opbevares mellem 4-25 °C. Tuben skal altid holdes lukket.
  • Skal opbruges i løbet af 3 måneder efter åbning.
  • Såfremt der opstår ubehag eller problemer ved brug af Caya Gel, må gelen ikke benyttes længere. Rådfør Dem med lægen, inden De benytter gelen igen.
  • Caya gelen må ikke anvendes ved kendt overfølsomhed eller allergi over for et af indholdsstofferne. Ved svie eller kløe under brug, må gelen ikke anvendes og lægen kontaktes.
  • Caya Gel beskytter IKKE mod kønssygdomme. Den har kun sin virkning sammen med et pessar.
  • Hvis gelen anvendes alene uden fysisk barriere, er Caya Gel IKKE en sikker præventionsmetode.
  • Caya Gel er ikke sæddræbende. Virkningen er, at sædcellerne mister evnen til at bevæge sig og dør af sig selv hurtigt efter.


Dosis og Anvendelse

Inden pessaret indføres i skeden, påføres ca. en teskefuld (ca. 4 ml) Caya gel på pessaret.

Indeholder

  • 1 stk. Caya Pessar Gel.
  • Ingredients: Vand, mælkesyre, natriumlactat, cellulose, sorbinsyre, vanillin.
  • Brugsanvisning. Se nedenfor.

Klassificeret som

Produktet er CE-mærket medicinsk udstyr.


Brugsanvisning.

Køb til klubpris

Som medlem af vores kundeklub kan dette produkt købes til klubpris.

Læs mere om vores kundeklub og bliv medlem.

Læs mere om kundeklubben

Andre, der så dette produkt, købte også

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen