Bioderma

BIODERMA

BIODERMA er dermatologisk hudpleje, der genopretter hudens naturlige balance og styrker den på en varig måde. I BIODERMAs sortiment finder du unikke hudplejeprodukter til både ansigt og krop, der er udviklet til at behandle alle former for hudproblemer.

Alle mennesker har forskellig og unik hud. Derfor har BIODERMA skabt specifikke løsninger til både sensitiv hud med tendens til rødme, dehydreret hud, tør eller irriteret atopisk hud, skadet hud samt til kombineret/fedtet hud med tendens til akne.

Gode råd og tips

  • For tidlig aldring af huden kan forårsages af miljømæssig påvirkning. Husk derfor at rense din hud hver dag for forurenende tungmetaller og gasser, som den har været udsat for gennem dagen.

  • Hvis du har atopisk hud, bør du undgå cremer og vaskegel med parfume.

  • Bekæmpelse af uren/fedtet hud kræver tålmodighed og langsigtet behandling med hudplejeprodukter, der er særligt udviklet til denne hudtype, og som fugter uden at udtørre huden.

  • Hvis du har sensitiv hud med tendens til rødme, bør du anvende hudplejeprodukter, der er udviklet til at styrke hudens naturlige barriere og tolerancetærskel.

  • Man skelner mellem tør hud og dehydreret hud; tør hud mangler olie mens dehydreret hud mangler fugt i de øverste hudlag. Alle kan opleve at få dehydreret hud; anvend derfor hudplejeprodukter der tilfører ekstra fugt og drik nok vand for at hjælpe huden indefra.

  • Anvend hudplejeprodukter med solbeskyttelse hver dag, hele året. De farlige UV-stråler er aktive hele året rundt og trænger også igennem skyerne på en gråvejrsdag.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen