LACTOClear™

Døjer du med uren hud og bumser, skyldes det ofte én bestemt bakterie: P. acnes bakterien. Bakterien er naturligt forekommende på huden men trives især, når hudens porer bliver tilstoppet af overskydende fedt eller snavs. Resultatet er urenheder, bumser og irriteret hud. LACTOClear™ renser og plejer den udsatte hud og genskaber balancen, så du opnår en smuk og frisk hud.

LACTOClear™ er baseret på en ny, probiotisk teknologi, der er specielt udviklet til at pleje sensitiv og uren hud. Hemmeligheden bag LACTOClear™ er vores aktive ingrediens LACTOPAD™, som er en varmebehandlet mælkesyrebakterie. Den binder sig til P. acnes bakterien og hæmmer dens vækst – uden at udtørre eller ødelægge huden. Serien består af skånsomme, målrettede og klinisk dokumenterede produkter.

 

Gode råd og tips

  • Start altid med at rense din hud. Du får meget mere ud af din hudpleje, hvis du bruger den på renset hud. Husk, at anvende sæbefrie renseprodukter som er tilpasset hudens naturlige pH-værdi – for at undgå udtørring.

  • Tilfør huden masser af fugt. Selvom du bruger milde renseprodukter, der ikke virker udtørrende på huden, vil det altid udtørre huden lidt, når du renser. Derfor er det vigtigt, at du tilføjer huden fugt.

  • Vi kender det alle sammen - bumser kommer altid ubelejligt. Hav altid en Spot Stick på badeværelset, i skuffen, i tasken, og hvor du ellers lige har brug for førstehjælp til at bekæmpe en uvelkommen bums.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen