Hidrasec®

Akut diarré kan ramme når som helst og skyldes ofte virus og bakterier eller affaldsstoffer fra bakterier i maden. Det kan også skyldes infektion fra andre smittede personer, og der kan være øget risiko for at få diarré under rejser i udlandet.

Forbered dig ved at tage Hidrasec® med dig, så diarré ikke ødelægger dine planer.

Hidrasec® er en ny og skånsom måde at behandle diarré med god effekt. Det virker hurtigt ved at normalisere væskemængden i tarmsystemet og stoppe diarréen uden at påvirke den øvrige tarmfunktion. Dermed slipper du for, at bakterier og virus forbliver i tarmsystemet, og at du efterfølgende bliver ramt af forstoppelse og mavekneb.

Hidrasec® kan anvendes af voksne og børn (fra 15 år), der rammes af akut diarré.

Behandlingen bør ikke overskride syv dage, og der skal tages kontakt til læge, hvis der ikke er bedring i løbet af tre dage.

Husk at læse indlægssedlen inden brug. Klik her og søg på produktet.

Link til pligttekst.

Køb HIDRASEC KAPS 100 MG online hos apotekeren.dk

HIDRASEC KAPS 100 MG

Læs mere »

DKK 98,40
På lager
Viser 1 af 1

Hvad forårsager diarré?

I Danmark er den hyppigste årsag til akut diarré forekomst af vira eller bakterier. Det kan også skyldes infektion fra andre smittede personer.

Bakterier forårsager i øvrigt omkring 80 % af rejsediarré tilfælde i forbindelse med rejser til udlandet. De hyppigste er diarréfremkaldende E. coli (især ETEC) og Campylobacter. Blandt virus er rota- og norovirus væsentlige årsager (rotavirus særligt blandt små børn) og blandt parasitter Giardia lamblia og Entamoeba histolytica. Kilde 

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen