Ferti-Lily

Vil du gerne være GRAVID? Giv naturen lidt hjælp i den rigtige retning med FERTI·LILY Babykop.

Når først beslutningen om et barn er truffet, føles al ventetid ofte meget lang.

FERTI·LILY BABYKOP ØGER DINE CHANCER FOR AT BLIVE GRAVID, og kan nemt bruges derhjemme. Fertilitetskoppen indsættes efter samleje, hvorefter FERTI·LILY Babykop holder sæden tæt ved livmoderhalsen, så flere sædceller svømmer ind i livmoderen. Sæden sikres derved indenfor Ferti Lily Babykop.

Når du har indsat FERTI·LILY Babykop, kan du gøre hvad du vil: gå rundt, tage et brusebad, eller fx. ligge på sofaen og se TV. Du behøver ikke ligge med benene i vejret for at holde sæden tæt ved livmoderhalsen. Det klarer FERTI·LILY Babykop.

Køb Ferti Lily Babykop 1 stk. online hos apotekeren.dk

Ferti Lily Babykop 1 stk.

Læs mere »

DKK 499,95 Klubpris: DKK 424,96
På lager
Viser 1 af 1

 

Gode råd og tips

Hvad kan du gøre for at forbedre dine chancer for at blive gravid?

Der er ingen enkelt løsning for, hvordan man bliver gravid. Men der er en håndfuld ting, du kan gøre for at hjælpe med at give naturen et skub i den rigtige retning.

  • En velafbalanceret kost og en sund livsstil kan hjælpe dine odds for undfangelse og forberede din krop på en graviditet.
  • Både du og din partner kan reducere alkoholindtag, holde op med at ryge, dyrke masser af motion, og supplere din kost med vitaminer og mineraler.
  • Tal med din praktiserende læge for at finde ud af, hvad der er bedst for dig.

Kend dine frugtbare dage

  • Tidspunktet for ægløsning adskiller sig fra kvinde til kvinde afhængigt af længden af din cyklus, og det kan endda afvige fra måned til måned. Du kan bl.a. spore dine frugtbare dage ved at tage en ægløsningstest eller overvåge din cyklus via en app.
  • At være sund og velinformeret er det første skridt på vej mod en graviditet. FERTI·LILY Babykop bidrager til at øge dine chancer for undfangelse. Ved at bruge den på dine mest frugtbare dage, øger du din chance for graviditet.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen