Chicco

Chicco

Italienske Chicco har igennem mere end 60 år specialiseret sig i at udvikle produkter til at dække barnets behov fra fødslen op til 3-års alderen, og det er i dag verdens største producent af babyudstyr. Den store ekspertise gør, at Chicco er med helt fremme, når det kommer til udvikling af lækre produkter til pleje, nus og hygge med baby.

Chicco går desuden meget op i at lave sunde produkter, som fremmer børns naturlige udvikling. Det ses og mærkes bl.a. på deres serie af sutter, sutteflasker og flaskesutter, som du kan købe hos apotekeren.dk.

Gode råd og tips

SUTTER

Vidste du...

  • At det er vigtigt, at dit barns sut er anatomisk korrekt?
  • At den rigtige sut er med til at sikre en naturlig udvikling af gane, tunge og gummer?
  • At der er hygiejniske fordele ved en helstøbt sut?
  • At gode sutter med ”anatomisk form” tager hensyn til udvikling af dit barns sutterefleks?

Husk: en sut er ikke bare en sut.

Brug lidt tid på at finde den sut, dit barn er glad for. Når du først har fundet den, ved du altid, hvad du skal købe. 

SUTTEFLASKER

Hvis dit barn får mad i sutteflaske, og du gerne vil kunne skifte mellem amning og sutteflaske, er det vigtigt, at sutten på flasken føles så naturlig som muligt for dit barn. Flaskesutterne til Chiccos Natural Feeling flasker er super bløde og har ”mum-effect”, som får dem til at føles lidt som et naturligt bryst for barnet. Det giver større chance for succes, når du vil skifte tilbage til brystet. 

Vidste du…

At børn sutter forskelligt bl.a. afhængig af alder/udviklingsstadie?

Så sørg for at bruge flaskesutter, som følger barnets måde at sutte på. De forskellige størrelser sikrer, at du bruger den korrekte sut til dit barns forskellige udviklingsstadier i den enkelte alder. F.eks. skal en 0 mdr+ flaskesut gerne have en vinkelsut, der sikrer at sutten altid er fuld af mælk. Det reducerer nemlig risikoen for at den lille sluger luft, hvilket kan give mavesmerter.

AMNING / AMMEINDLÆG

Vidste du...

At der faktisk er flere ting, du selv kan gøre for bedst muligt at forsøge at undgå brystbetændelse?

  • Pas på med kulde og træk og BH’er som strammer
  • Pas godt på dine brystvorter og vær opmærksom på rifter
  • Brug gode ammeindlæg – gerne i antibakterielt og åndbart materiale

Gør dig selv den tjeneste fra starten at vænne dig til at sidde godt med rigtig støtte, når du ammer. Få fat i en ammepude, som er fast og giver ergonomisk korrekt støtte under amningen for både dig og den lille. Det gør en kæmpe forskel for din nakke og dine skuldre.

BRYSTPUMPE

Tøm brystet helt, hvis du vil undgå tilstoppede mælkegange. Kan dit barn ikke tømme, så bliver brystpumpen din nye bedste ven.

Er det af den ene eller anden grund lidt svært med amningen? Så kan brystpumpen også være af værdi. På den måde kan den lille stadig få modermælk, selv hvis det ”tekniske” driller.

ANDET

Vidste du…?

At det har vist sig, at tæt fysisk kontakt med dit barn gør amning lettere, fordi den stimulerer mælkeproduktionen.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen