Baobab serie

AVIVIRs luksuriøse hudplejeserie, der tager udgangspunkt i den unikke og magiske jomfru-baobabolie med højt indhold af E-vitamin, phytosteroler, omega 6 og 9, der styrker huden og kollegenet. Baobabolien efterlader huden magisk blød, nærer og plejer samt har antioxidant effekt. AVIVIR Virgin Oil 100% reducerer tillige synligheden af strækmærker, rødme og ubalancer i huden. En fantastisk tør-olie, der ikke fedter – men trænger hurtigt ind i huden.

Køb Avivir Aloe Vera After Sun Til Ansigtet 50 ml online hos apotekeren.dk

Avivir Aloe Vera After Sun Til Ansigtet 50 ml

Læs mere »

DKK 154,95 Klubpris: DKK 131,71
Varen er desværre ikke på lager
Viser 1 af 1

Gode råd og tips

  • AVIVIR Baobab olie kan også bruges som hårkur til tørt og glansløst hår – og har optimal virkning, hvis håret f.eks. er slidt efter meget saltvand eller sol. Også i vintermånederne, hvor håret kan være elektrisk og tørt er olien perfekt som hårkur.
  • Anvend AVIVIR All Body Pampering Oil 50% (med eller uden duft) til hele kroppen. Indeholder 50% baobabolie i kombination med mandelolie, der bevarer huden gennemfugtet og lækker blød.
  • Balmen kommer i en lille fin krukke, der nemt kan tages med i tasken. Perfekt til læber og tørre områder.
  • AVIVIR Baobab All Body Pamering Creme kombinerer alt det gode fra baobabolien med Aloe Veras velkendte reparerende og styrkende effekt på huden. Giv dig selv en gave og prøv det skønne produkt, som har en let duft af lemon myrtle.
  • Certificeret af Vegan Society og Ecocert/Cosmos

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen